Eline saglik reis efsane olmuş.Taha Demirbaş yazdı: Çrş May 23, 2018 4:22 pm buyur. yazım yetkisi q yetkisi. Birde eklentiyi tekrar indir ve kur. config.ini yerinede bu ektekini yükle panele.
CSdurağı Kişileştirilebilir Yetkiver (Yetsis 4.2)-Yetki Harfsiz!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Pro Patrika JB
CSdurağı Kişileştirilebilir Yetkiver (Yetsis 4)
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Merhaba,
Eklenti için teşekkürler. Yetki ver modu ve yetki silim / yazım ayarını tam olarak anlayamadım. Rica etsem detaylandırabilir misiniz?
Eklenti için teşekkürler. Yetki ver modu ve yetki silim / yazım ayarını tam olarak anlayamadım. Rica etsem detaylandırabilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Anlaşılmayacak bir şey yok. Yetki harflerini yazıyorsunuz.sorumakinesi yazdı: Prş May 24, 2018 11:20 am Merhaba,
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yaratıyor. Ama yükleme anlatımından kaldırmadım. Yaratmayan serverler çıkar diye. Ben yapabiliyordum mesela. Fakat yetki okumada yeni yetki yazımında sql'in yetkilerinin gitmesi gibi bir olay oluyordu. Sql 'de yetki yazmasını beklemeyin. Eklenti içerisinde öyle bir özellik yokİlyas ERTEKİN yazdı: Prş May 24, 2018 7:29 am Reis eline saglik ama bi sorum olacak admin sql ve users.ini ayni anda calisabilirmi , calisirsa sikinti yaratir mi ? @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 173
-
Size göre anlaşılmayacak bir şey olmayabilir. Yinede teşekkürler.Taha Demirbaş yazdı: Prş May 24, 2018 1:00 pmAnlaşılmayacak bir şey yok. Yetki harflerini yazıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Eklentinin users.ini ile bir bağlantısı var mı? Ya da admin_userini.amxx ile users.ini dosyasının bir bağlantısı var mı? Yani eklenti users.ini dosyası ile bağımsız olarak mı çalışıyor? Ayrıca admin.amxx bu eklenti ile birlikte aynı anda çalışabiliyor mu?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Sormak için sorduğunuz belli. Soru yorumlarınızı kaldırıyorum. Yetkiver eklentilerinin hepsi zaten users.ini tabanlıdır.sorumakinesi yazdı: Prş May 24, 2018 4:19 pm Eklentinin users.ini ile bir bağlantısı var mı? Ya da admin_userini.amxx ile users.ini dosyasının bir bağlantısı var mı? Yani eklenti users.ini dosyası ile bağımsız olarak mı çalışıyor? Ayrıca admin.amxx bu eklenti ile birlikte aynı anda çalışabiliyor mu?
Linklerini gizle |