CSDurağı Edo Eklentisi V2.0
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
-
aynen hocam sonda kı sma buyuk oldugu ıcın yuklemıyorrubgaming yazdı: Pzr Şub 16, 2020 8:16 pm bu pluginde en sondaki sma yı küçük şekilde atarmısın birde
Link: | |
Linklerini gizle |
-
hocam yüklemiyor sonda ki sma büyük oldugu ıcın yardımcı olur musunuzTaha Demirbaş yazdı: Çrş Kas 07, 2018 12:38 pm Eklenti Adı : CSD Elin En Değerli Oyuncusu
Eklenti Sürümü : 2.0
Eklenti Yapımcısı : @Taha Demirbaş - Csd Dev Team.
Eski Version : 1.0
Eklenti Açıklaması : Pro Public Serverleri esas alınarak hazırlanmış eklentidir. El Sonu kazanan takımın içerisindeki edoyu bildirir. Edo Seçimleri round içerisinde karşı takımdan en çok kaç kişiyi kimin öldürdüğüne göre seçilmektedir Eşit öldürmelerde ise frag ve oyuncu sırasına göre seçmekte.
2.0 Daki Yenilikler:Eklenti Cvar Ayarları :
- Bomba ve knife sayarı eklendi. Ve Edo ekranına Yansıtıldı.(oyuncu knife ve hegrenade de hit yaptı ise.)
- amx_cvar csd_edosistem "1" // 1-Edo Açar 0-Kapatır
Eklenti Görselleri :
- amx_cvar csd_edo_odul"1000" // Dolar üzerinden hediye verir.
![]()
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yeniden adlandırıp .sma olarak kaydedinahmettunc yazdı: Cmt Mar 20, 2021 2:27 amhocam yüklemiyor sonda ki sma büyük oldugu ıcın yardımcı olur musunuzTaha Demirbaş yazdı: Çrş Kas 07, 2018 12:38 pm Eklenti Adı : CSD Elin En Değerli Oyuncusu
Eklenti Açıklaması : Pro Public Serverleri esas alınarak hazırlanmış eklentidir. El Sonu kazanan takımın içerisindeki edoyu bildirir. Edo Seçimleri round içerisinde karşı takımdan en çok kaç kişiyi kimin öldürdüğüne göre seçilmektedir Eşit öldürmelerde ise frag ve oyuncu sırasına göre seçmekte.
- Bomba ve knife sayarı eklendi. Ve Edo ekranına Yansıtıldı.(oyuncu knife ve hegrenade de hit yaptı ise.)
Eklenti Görselleri :
![]()
Linklerini gizle |
-
hocam zaten yenısı varmıs sanırım dogru anladıysam. csd_Edo_3.2.sma olarak. hatta sız paylasmıssınız yıne oyuzden gerek kalmadı cıok tesekkur ederım.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Mar 21, 2021 4:08 pmYeniden adlandırıp .sma olarak kaydedinahmettunc yazdı: Cmt Mar 20, 2021 2:27 amhocam yüklemiyor sonda ki sma büyük oldugu ıcın yardımcı olur musunuzTaha Demirbaş yazdı: Çrş Kas 07, 2018 12:38 pm Eklenti Adı : CSD Elin En Değerli Oyuncusu
Eklenti Görselleri :
![]()
o paylastıgınız yenı versıyonda hocam her round takım ıcı en cok adam vurana verıyor degıl mı hedıyeyı ? mesela takım 4 kısı dıgerlerı 1 vurmus ben 2 vurdum ve sectıgım hedıye verıyor... y anlıs anladıysam duzeltırsenız sevınırım
bırde bu eklentı olayları ıle ılgılı yazmak ıstıyorum
yazmısken sorayım hocam ben 0 bılgı ıle sunucu kıraladım ve tek destegım sızlersınız dogru mu ogrenmısım ? mesela eklentı yukle bolumunden buralarda paylasılan ıstedıgımız eklentıyı yukluyoruz. ve amxmodx de kalıcı oolması ıcın ıstedıgımız cvar ayarlarını kaydedıyoruz bazı eklentıler ıse eklentı yukle bolumunden duzenle dıyıp ıcınde ıstedıgım yerı ıstedıgım sekılde degıstırıp sv adı veya yazan cumle gıbı duzenleyıp tekrar derle dıyorum sonra map degısıyıropum eklentıler oluyor. yapmam gereken baska bısey oluyor mu ? bazen bazı eklentıler de sıkınrtı yasadıgım oldu sv sıfırladım bı kac kere oyuzden emın olmak ıstedım eklentı yukleme sv duzenlemne ıle ılgılı detaylı konu baslııgı da bulamadım dogru anladıysam sorun yok zaten
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bir yeni sürümü daha çıktı 3.5ahmettunc yazdı: Pzr Mar 21, 2021 4:39 pmhocam zaten yenısı varmıs sanırım dogru anladıysam. csd_Edo_3.2.sma olarak. hatta sız paylasmıssınız yıne oyuzden gerek kalmadı cıok tesekkur ederım.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Mar 21, 2021 4:08 pmYeniden adlandırıp .sma olarak kaydedinahmettunc yazdı: Cmt Mar 20, 2021 2:27 am
hocam yüklemiyor sonda ki sma büyük oldugu ıcın yardımcı olur musunuz
o paylastıgınız yenı versıyonda hocam her round takım ıcı en cok adam vurana verıyor degıl mı hedıyeyı ? mesela takım 4 kısı dıgerlerı 1 vurmus ben 2 vurdum ve sectıgım hedıye verıyor... y anlıs anladıysam duzeltırsenız sevınırım
bırde bu eklentı olayları ıle ılgılı yazmak ıstıyorum
yazmısken sorayım hocam ben 0 bılgı ıle sunucu kıraladım ve tek destegım sızlersınız dogru mu ogrenmısım ? mesela eklentı yukle bolumunden buralarda paylasılan ıstedıgımız eklentıyı yukluyoruz. ve amxmodx de kalıcı oolması ıcın ıstedıgımız cvar ayarlarını kaydedıyoruz bazı eklentıler ıse eklentı yukle bolumunden duzenle dıyıp ıcınde ıstedıgım yerı ıstedıgım sekılde degıstırıp sv adı veya yazan cumle gıbı duzenleyıp tekrar derle dıyorum sonra map degısıyıropum eklentıler oluyor. yapmam gereken baska bısey oluyor mu ? bazen bazı eklentıler de sıkınrtı yasadıgım oldu sv sıfırladım bı kac kere oyuzden emın olmak ıstedım eklentı yukleme sv duzenlemne ıle ılgılı detaylı konu baslııgı da bulamadım dogru anladıysam sorun yok zaten
Eklentiler ile ilgili sorunlarınız olduğunda forumda konu açıp hepmizden yardım alabiliyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
dostum eline sağlık tebrikler. bunu csdm modu içinde turun en değerli oyuncusu yapabilirmiyz? FFA içinde geçerli olabilecek birşey olursa on numara olur
Linklerini gizle |
-