Modelleri ayarlamalısınız, diğer türlü çalışmaz server çöker.barisbaris yazdı: ↑Cum Nis 17, 2020 12:32 am gerekli yerleri düzenleyin kendinize göre model yolları belirleyin > böyle bir şey demişsiniz ama burada ne kastettiniz tam anlayamadım.
kusura bakmayın yeniyim bu konulara o yüzden becerememiş olabilirim
Bıçak Menüleri Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Bıçak Menüleri Eklentisi
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Bıçak Menüleri Eklentisi
bir ara faceden gönderirimMustafa Kemal1 yazdı: ↑Cum Nis 17, 2020 12:35 am Menü değil ama Modeller lazım olucak, atarsan sevinirim Teşşekür ederim.
Linklerini gizle |
-
Bıçak Menüleri Eklentisi
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti derlenemedi
bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor
bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor
Linklerini gizle |
-
Bıçak Menüleri Eklentisi
Merhaba.
Eklentiyi indirip sorunsuz bir şekilde kurdum. Ardından server çöktü. Server isminin olduğu kısımda "Server ismi çekilemedi" yazıyordu. Eklentiyi silince sorun çözüldü. Yani özetle eklentiyi kurunca server çöküyor. Eklentide bir sıkıntı var muhtemelen. Bana yardımcı olur musunuz?
Eklentiyi indirip sorunsuz bir şekilde kurdum. Ardından server çöktü. Server isminin olduğu kısımda "Server ismi çekilemedi" yazıyordu. Eklentiyi silince sorun çözüldü. Yani özetle eklentiyi kurunca server çöküyor. Eklentide bir sıkıntı var muhtemelen. Bana yardımcı olur musunuz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
Bıçak Menüleri Eklentisi
Serverin çökme sebebini https://panel.csduragi.com/cstrike/webftp ikincis sayfada sys_error.log içine bakıp yazabilir misiniz ? Büyük ihtimalle bıçak eklemelerinde bir hata yapmış olabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Bıçak Menüleri Eklentisi
sys_error.log kısmı bu şekilde;
L 20/05/2024 - 17:52:15: (map "fy_pool_day") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 17:54:17: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 17:56:02: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 18:03:20: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 17:52:15: (map "fy_pool_day") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 17:54:17: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 17:56:02: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
L 20/05/2024 - 18:03:20: (map "fy_iceworld16") Mod_LoadModel: models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bıçak Menüleri Eklentisi
Yüklediğin modellerde bu bıçak bulunamadığı için hata veriyor ve serverin çöküyor. Burayı models/bicak1/v_kelebek_casehardened.mdl not found düzeltirsen ve düzgün yüklersen sorun düzelecektir.LEVENT04 yazdı: ↑Sal May 21, 2024 8:47 pm sys_error.log kısmı bu şekilde;
Linklerini gizle |
-
Bıçak Menüleri Eklentisi
Aşama aşama anlatır mısınız? Ne demek istediğinizi anlamadım. Eklentiyi düzgün bir şekilde kurdum ama çalıştıramadım. Yardımcı olur musunuz?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bıçak Menüleri Eklentisi
Şöyle anlatayım kardeşim; "v_kelebek_casehardened.mdl" isimli bu bıçak modeli olmadığı için çöküyor. Bu modeli yüklemen gerekiyor, ya da plugin içinden bu model yoksa o satırı silmen gerekiyor veya onun yerine yeni bir model koyup satırı ona göre düzenlemen gerekiyor.
Linklerini gizle |
-
Bıçak Menüleri Eklentisi
Merhabalar.
Uğraştım ama maalesef yapamadım. Sizden ricam eklentiyi siz hazırlayıp bana yollayabilir misiniz? Ya da Discord üzerinden yardımcı olur musunuz?
Uğraştım ama maalesef yapamadım. Sizden ricam eklentiyi siz hazırlayıp bana yollayabilir misiniz? Ya da Discord üzerinden yardımcı olur musunuz?
Linklerini gizle |