Jail Rocket Status Bugu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 99
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: LeadeR GaminG
- İletişim:
Jail Rocket Status Bugu
Çoğunuzun bildiği gibi jailde rocket ile koruma alınırken konsola status yazdığımızda en sonda kimin ismi çıkıyorsa o sona kalıyor bunun bir çözümü fln var mıdır acaba yoksa böyle devam mı 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs58.csduragi.com
- Clan İsmi: İstiklal Gaming
Jail Rocket Status Bugu
Devam heralde kardeşim bu zamana kadar kimsenin sesi çıkmadıysa dahada çıkacağını sanmıyorum bununla ilgili 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs58.csduragi.com
- Clan İsmi: İstiklal Gaming
Jail Rocket Status Bugu
status komutu sonradan eklediğimiz bir plugine bağlı değil cs durağının default pluginlerinden birine bağlı sanırım.
Linklerini gizle |
Jail Rocket Status Bugu
status komutu oyunun kendisinde olan bir komuttur. O komutu konsola yazar iseniz # ile başlayan numara oyuncu numarası olur. Eklentilerde de o numara üzerinden işlem yapılır ve 32'yi geçemediği maksimum değer sabittir. Dikkat etmişsinizdir, id/index eklentilerde hep o numara olur. Muhtemelen rocket komutu for döngüsüne alıp öldürdüğü için hep o sıranın sondakini alıyor. Benim aklımdaki bütün oyuncuları alıp aralarından rastgele birisini seçmek. Bunun içinde bana sorunsuz bir sona bıraktıran eklenti lazım, ki düzenleyeyim.
Linklerini gizle |
-
Jail Rocket Status Bugu
Status komutu bir şekilde engellenebilir mi? Statusdaki sonda gözüken kişi rocket ve fındıkkıran gibi oyunlarda her zaman sona kalıyor. Bu sona kalacak olan kişiyi her el değiştirebilme imkanımız var mı yani her round da o statusda sondaki kişinin değişmesi gibi bir olanak var mı? veya bunu sağlayacak bir eklenti
Linklerini gizle |
Jail Rocket Status Bugu
status komutuna hiçbir şekilde müdahale edemezsin. Status komutu client bazlı bir komuttur, sunucu ile bir alakası yok. Bu sorunun tek çözümü eklentiyi düzenlemektir.
ekleme; sunucuya en son giren kişi her zaman en sonuncudur.
ekleme; sunucuya en son giren kişi her zaman en sonuncudur.
En son Yek'-ta tarafından Prş May 30, 2019 2:01 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ekleme
Sebep: ekleme
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Jail Rocket Status Bugu
kişinin idsini replace etme şansımız var mı steam olmayanları en azından ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 99
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: LeadeR GaminG
- İletişim:
Jail Rocket Status Bugu
Roket eklentisi CTMenunün içinde olduğu için eklentiyi özelden size atayım burdan atamam.
Ben mesaj atamıyorum size siz mesaj atar mısınız bana
Linklerini gizle |
Jail Rocket Status Bugu
Kimseye özelden yardımcı olmuyorum. Eklenti ektedir, kendi eklentinize entegre edebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |