Yazılım Güncelleme HK.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1267
- Clan İsmi: Masquerade
Yazılım Güncelleme HK.
Arkadaslar su yazılım güncellemesimidir nedir illet etti beni bunun yüzünden hiç bişe yapamiyorum ts3 falan acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olan yazsın tw falan ne varsa verim su illetten kurtarın beni lütfen
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
Bir kere yakalandıktan sonra çözümü bunun zor. Tek çare formattan sonra daha etkili bir crack.
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
format cd si var ama format dan sonra napacagım hakkında hiçbişe bilmiyorum valla driver miş suymus buymus valla hiç bilgim yok
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
Yekta bana formatsiz çözüm soylermisin varsa harbiden aşırı bunalttı hiçbişey yapılmıyor format atmayı denedim cd bozulmus
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yazılım Güncelleme HK.
Formata gerek yok korsan win kullandigin icin oluyor ben 3-4 ay boyle uyariyla kullandım bi sikinti cikmiyor tabi windowsu crackleyince durum duzeliyor.masquerade yazdı: Cum Nis 19, 2019 8:20 pm Yekta bana formatsiz çözüm soylermisin varsa harbiden aşırı bunalttı hiçbişey yapılmıyor format atmayı denedim cd bozulmus
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
Ahmet napmam lazim kanka yardim et kurban olim kafayı yicem
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
Format atmak istemiyorsan hayatına normal şekilde devam ederek kullanabilirsin, yada windows loader indirerek crackle windowsu uyarı kaybolur.masquerade yazdı: Cum Nis 19, 2019 8:30 pm Ahmet napmam lazim kanka yardim et kurban olim kafayı yicem
Linklerini gizle |
-
Yazılım Güncelleme HK.
https://www.oneindir.com/windows-7-loader-indir/masquerade yazdı: Cum Nis 19, 2019 8:30 pm Ahmet napmam lazim kanka yardim et kurban olim kafayı yicem
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs82.csduragi.com
- Clan İsmi: Masquerade [ZP]
Yazılım Güncelleme HK.
Ahmet Ben Masquerade hesabim ban yemiş akşam acilcakmis neyse kanka bunları bile kuramıyorum ts3 falan açarken bunları istiyor senin dediğini yaptıktan sonra bunları kurabilcemmi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |