Beyler şuan da googlede gördüm araştırdım ancak tam bir bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi bu cihaz ne kadar beyler vatan,teknosa vb. firmalarda 2000TL gibi bir fiyat var ama genel olarak inernette 1600-1700 arası cihaz performansı nasıl? Tam bir bilgisi olan veya tecrübesi olan varsa konuyu aydınlatırsa sevinirim. Bu Telefon ne kadr grdşm?
Xiaomi mi8 lite Hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 497
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Xiaomi mi8 lite Hk.
Mediamarkt teknosa gibi yerlerden alman tercihimdir n11,hepsiburada gibi platformlardan satılan cihazlar ithalatçı garantili olduğu için cayabiliyorlar bazen ithalatçı garanti baya problemli diyenler mevcut çünkü...Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Şub 11, 2019 7:00 pm Beyler şuan da googlede gördüm araştırdım ancak tam bir bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi bu cihaz ne kadar beyler vatan,teknosa vb. firmalarda 2000TL gibi bir fiyat var ama genel olarak inernette 1600-1700 arası cihaz performansı nasıl? Tam bir bilgisi olan veya tecrübesi olan varsa konuyu aydınlatırsa sevinirim. Bu Telefon ne kadr grdşm?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Xiaomi mi8 lite Hk.
Ama arada 400-500e nazaran bir fark var. Ve yorumların çoğu olumluShooTeR yazdı: Pzt Şub 11, 2019 10:40 pmMediamarkt teknosa gibi yerlerden alman tercihimdir n11,hepsiburada gibi platformlardan satılan cihazlar ithalatçı garantili olduğu için cayabiliyorlar bazen ithalatçı garanti baya problemli diyenler mevcut çünkü...Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Şub 11, 2019 7:00 pm Beyler şuan da googlede gördüm araştırdım ancak tam bir bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek link: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8 ... la#reviews
Inceleyip bana önerilerini sunarmısın.
Linklerini gizle |
-
Xiaomi mi8 lite Hk.
Mi 8 Lite şuanda mediamarkt,teknosa gibi platformlarda satışı yok hepsiburada gibi yerlerde satan mağazalar kendileri ithal edip burada satışını yapıyorlar.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Şub 11, 2019 10:46 pmAma arada 400-500e nazaran bir fark var. Ve yorumların çoğu olumluShooTeR yazdı: Pzt Şub 11, 2019 10:40 pmMediamarkt teknosa gibi yerlerden alman tercihimdir n11,hepsiburada gibi platformlardan satılan cihazlar ithalatçı garantili olduğu için cayabiliyorlar bazen ithalatçı garanti baya problemli diyenler mevcut çünkü...Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Şub 11, 2019 7:00 pm Beyler şuan da googlede gördüm araştırdım ancak tam bir bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek link: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8 ... la#reviews
Inceleyip bana önerilerini sunarmısın.
Ama garanti gibi bir sorun çıktığında sanırsam ithalatçı garanti olduğu için yurt dışına gönderiyorlar çünkü kendilerinin ithal ettirdiği cihaz...
Ben her daim resmi distribütor garantiden yanayım mediamarkt gibi satış platformlarında pocophone gibi cihazlar hep resmi üretici garnatili cihazlar...
Resmi üretici (distribütor) garantili cihazlar daha sağlıklı bana göre, ithalatçı garantisi biraz sorun çıkartıp başını ağrıtabiliyor.
Ama kendin bilirsin kullanıcak olan sensin hani ben değilim alabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Xiaomi mi8 lite Hk.
Ama şunuda ekliyeyim eğerki hepsiburada platformundan cihazi satın alırsan ve garantiye göndericek olur isen hepsiburada ilgileniyor tamamen diğer platformlardan garanti süreci başlatmadığım için pek bir bilgim maalesef yok.
(Satıcıya gönderip garanti süreciyle hepsiburada desteği ilgileniyor diye biliyorum ama genede arayıp sorman daha sağlıklı olacaktır)
(Satıcıya gönderip garanti süreciyle hepsiburada desteği ilgileniyor diye biliyorum ama genede arayıp sorman daha sağlıklı olacaktır)
Linklerini gizle |