Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:10 am
Güncelleme sonrası çıktı. Bunu Microsoft'a sormak lazım.
bende win 10 pro kullanıcısıyım hiç başıma böle bişey gelmedi güncellemeleri saglıklı yüklemek lazım güncelleme esnasında yeniden başlatma olur bi anlık internet gitmesi olur hata dosyası oluşturur ve bat dosyasında kaydeder bu hataları ve sistem de farkedilebilicek sorunlar meydana gelebilir
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Tem 01, 2018 10:57 pm
Merhaba Arkadaşlar ;
işletim sistemim windows 10 bazı nedenlerden dolayı pc yi windwos 10 un kendi ayarlarından sıfırlamak zorunda kaldım ve sıfırlama sonrası şöyle bir sorunm oluştu normalde oyunumu atla alınca tekrar açtıktan sonra 5 saniye içinde açılıyordu şimdi en az 1 dakika beklemek zorundayım yani pc yi sıfırladım slimdirver driver booster driver max gibi programlar ile herşeyim güncel sizce sorunum ne olabilir
Gelişmeleri takip etmek gerekli biliyorum ancak şuanda W10 asla önermem neden derseniz hdd kullanımı %100 sıkıntısı var cpu kullanımı %100 problemide cıkıyor bazen...
W7 candır.
bende win 10 pro kullanıcısıyım hiç başıma böle bişey gelmedi güncellemeleri saglıklı yüklemek lazım güncelleme esnasında yeniden başlatma olur bi anlık internet gitmesi olur hata dosyası oluşturur ve bat dosyasında kaydeder bu hataları ve sistem de farkedilebilicek sorunlar meydana gelebilir
Aga yüklüyorsun win 10 ISO dosyasını formatlıyorsun. Sonra Windows 10'u Cracklıyıp güncellemeleri kapatıyorsun iş bu Al sağlıklı PC
Sanırsam hep aynı yoldan gitmek gerek, hatasız
--------------------
Güncellemeyi bi program ile yapıyorum bazı boş windows defender flan :/ bana bi işe yaramıyo
Aga yüklüyorsun win 10 ISO dosyasını formatlıyorsun. Sonra Windows 10'u Cracklıyıp güncellemeleri kapatıyorsun iş bu Al sağlıklı PC
Sanırsam hep aynı yoldan gitmek gerek, hatasız
--------------------
Güncellemeyi bi program ile yapıyorum bazı boş windows defender flan :/ bana bi işe yaramıyo
nedek crakcliyosunki sahte microsoft her zaman hatalar oluşturur belli başlı belli sitelerde win10 satışı yapıyor bazen indirimde oluyor 30 40 tl ye alabiliyosun
Sanırım geçen aylarda microsoft'un hatalı bir güncelleme göndererek bilgisayarları bloke etmeye başladığını bilmiyorsun. olayın fark edilmesi üzerine güncelleme yayından kaldırılıp bu bahsettiğimiz güncelleme geliyor. Bu işlerden sorumlu kişiyi değiştirdiler sanırım (bloke olan bilgisayarlarda kullanıcı sistemi devredışı kaldığından formata gitti bu arada)
Sanırım geçen aylarda microsoft'un hatalı bir güncelleme göndererek bilgisayarları bloke etmeye başladığını bilmiyorsun. olayın fark edilmesi üzerine güncelleme yayından kaldırılıp bu bahsettiğimiz güncelleme geliyor. Bu işlerden sorumlu kişiyi değiştirdiler sanırım
anladım olabilir ama düzeltilcek hatalar tabi kalıcı olarak olmuyor ilyas kardeşimizin sorunu dünki windows güncellemesinde oluşan hata kodu filan yazıyor güncellemede oluşan hatanın sistem geri yükleme yapıp tekrar bi güncelleme yapsa sorun çözülebilirmi yoksa sıfırlamasımı lazım kökten .d