Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Windows 10 Yavaşlama Sorunu

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:10 am Güncelleme sonrası çıktı. Bunu Microsoft'a sormak lazım.
bende win 10 pro kullanıcısıyım hiç başıma böle bişey gelmedi güncellemeleri saglıklı yüklemek lazım güncelleme esnasında yeniden başlatma olur bi anlık internet gitmesi olur hata dosyası oluşturur ve bat dosyasında kaydeder bu hataları ve sistem de farkedilebilicek sorunlar meydana gelebilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr Tem 01, 2018 10:57 pm Merhaba Arkadaşlar ;

işletim sistemim windows 10 bazı nedenlerden dolayı pc yi windwos 10 un kendi ayarlarından sıfırlamak zorunda kaldım ve sıfırlama sonrası şöyle bir sorunm oluştu normalde oyunumu atla alınca tekrar açtıktan sonra 5 saniye içinde açılıyordu şimdi en az 1 dakika beklemek zorundayım yani pc yi sıfırladım slimdirver driver booster driver max gibi programlar ile herşeyim güncel sizce sorunum ne olabilir

8 GB Ram
4 gb ekran kartı (1 GB Vram)
intel vore i3 2120
Gelişmeleri takip etmek gerekli biliyorum ancak şuanda W10 asla önermem neden derseniz hdd kullanımı %100 sıkıntısı var cpu kullanımı %100 problemide cıkıyor bazen...
W7 candır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

emlly yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:28 am Güncellemeleri Asla yüklemeyin, Isı değerlerinide kontrol etmeyi unutmayın.

Isı Değerini Öğrenmek İçin Gereken Program: Core Temp
güncellemeleri mutlaka yükleyin güncelleme yapmazsanız herşeyden etkilenebilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: MarshMellow

Mesaj gönderen emlly »

vanessaaa yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:41 am
Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:10 am Güncelleme sonrası çıktı. Bunu Microsoft'a sormak lazım.
bende win 10 pro kullanıcısıyım hiç başıma böle bişey gelmedi güncellemeleri saglıklı yüklemek lazım güncelleme esnasında yeniden başlatma olur bi anlık internet gitmesi olur hata dosyası oluşturur ve bat dosyasında kaydeder bu hataları ve sistem de farkedilebilicek sorunlar meydana gelebilir
Aga yüklüyorsun win 10 ISO dosyasını formatlıyorsun. Sonra Windows 10'u Cracklıyıp güncellemeleri kapatıyorsun iş bu :) Al sağlıklı PC

Sanırsam hep aynı yoldan gitmek gerek, hatasız :D

--------------------

Güncellemeyi bi program ile yapıyorum bazı boş windows defender flan :/ bana bi işe yaramıyo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen emlly »

Şahsen bir program ile bilgisayarı güncelliyorum 5 yıldır sıkıntısız , Tabi güç kaynağı vs yanmaz ise :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

emlly yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:44 am
Aga yüklüyorsun win 10 ISO dosyasını formatlıyorsun. Sonra Windows 10'u Cracklıyıp güncellemeleri kapatıyorsun iş bu :) Al sağlıklı PC

Sanırsam hep aynı yoldan gitmek gerek, hatasız :D

--------------------

Güncellemeyi bi program ile yapıyorum bazı boş windows defender flan :/ bana bi işe yaramıyo
nedek crakcliyosunki sahte microsoft her zaman hatalar oluşturur belli başlı belli sitelerde win10 satışı yapıyor bazen indirimde oluyor 30 40 tl ye alabiliyosun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
İlyas ERTEKİN

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

Evet cidden son guncelleme sonrasi cikti bu sorun geri yukleme noktasi da olusturmadim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen emlly »

Ömrüm boyunca microsoft'a para vermedim, Şahsen Güvenilir Crack öneririm. Bazen güncellemelerde de sıkıntı çıkıyor :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sanırım geçen aylarda microsoft'un hatalı bir güncelleme göndererek bilgisayarları bloke etmeye başladığını bilmiyorsun. olayın fark edilmesi üzerine güncelleme yayından kaldırılıp bu bahsettiğimiz güncelleme geliyor. Bu işlerden sorumlu kişiyi değiştirdiler sanırım (bloke olan bilgisayarlarda kullanıcı sistemi devredışı kaldığından formata gitti bu arada)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Tem 02, 2018 12:55 am
Sanırım geçen aylarda microsoft'un hatalı bir güncelleme göndererek bilgisayarları bloke etmeye başladığını bilmiyorsun. olayın fark edilmesi üzerine güncelleme yayından kaldırılıp bu bahsettiğimiz güncelleme geliyor. Bu işlerden sorumlu kişiyi değiştirdiler sanırım
anladım olabilir ama düzeltilcek hatalar tabi kalıcı olarak olmuyor ilyas kardeşimizin sorunu dünki windows güncellemesinde oluşan hata kodu filan yazıyor güncellemede oluşan hatanın sistem geri yükleme yapıp tekrar bi güncelleme yapsa sorun çözülebilirmi yoksa sıfırlamasımı lazım kökten .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala