32bit kuruyorm saten fakat video izrlkn video bile kasıodu ultımate bana kalsa xp kurardım fakat xp kuramıyorm hata veriyor vista hatalı sıstem dıyılar hata fln verirse bida urasamam lol felan kuramassam mecbur baska sisteme gecmem gerekicek
yunusreis yazdı:32bit kuruyorm saten fakat video izrlkn video bile kasıodu ultımate bana kalsa xp kurardım fakat xp kuramıyorm hata veriyor vista hatalı sıstem dıyılar hata fln verirse bida urasamam lol felan kuramassam mecbur baska sisteme gecmem gerekicek
Vista hatalı sistem forumda denilse diyen kişi yanlış demiş...
Vista sistem donanımları iyi olmayan kişiler için gayet uygun zaten cogu firma eskiden topladıgı bilgisayarlarda hep vista kurarlardı performans farkı olsun diye ancak kendiniz bilirsiniz.
Eğer xpyi flashla kurmaya calısıyorsanız cd ile kurmanızı tavsiye ederim.
yunusreis yazdı:xp hic pcmde kurulu deildi cd yerim calısmıyor vistamı öneriyorsunuz fps artısı olurmu peki win7 ultimate kulnyıordm simdi vistaya gecersem fps artısı olurmu ?
Öncelikle leptopmu masaustumu kullanıyorsunuz masaustu kullanıyor iseniz bilgisayarı toplayan firma toplanırken hangi sistemi kurmuş ona bakın vista kuracaksanız ve vistada oyun oynayacaksanız Windows Vista Home Premium veya Professional eğer yok Win 7de devam ederim derseniz Windows 7 Basic yada Professional kurun.
FPS artışına gelirsek fps droplanması arkada acılan gereksiz uygulamalardan dolayı olur oyun oynarken arkalardaki gereksiz uygulamalarınızı kaldırın benim bilgisayarım bile 2009 senesinden arkada uygulama acık olsa bile oyunum kasıyor