Sunucuma ait olan 2 domainim var ama web site tasarımım olmadıgı ıcın kullanamıyorum fazlada anlamıyorum site olaylarından anlayan ve yardımcı olabilecek bi arkadas varsa şimdiden teşekkür ederim.
Lykia yazdı: Cum Haz 12, 2020 12:46 am
Sunucuma ait olan 2 domainim var ama web site tasarımım olmadıgı ıcın kullanamıyorum fazlada anlamıyorum site olaylarından anlayan ve yardımcı olabilecek bi arkadas varsa şimdiden teşekkür ederim.
Hazır temalar genelde ücretli satılıyor, "(temaismi) nulled" yazıp, google'a arat. temanın bölümleri ayrılıyor kodlar içerisinde fark edeceksindir. buna göre düzenleyebilirsin. her hangi beğendiğin bir temayı da kullanabilirsin
Hyperion yazdı: Cmt Haz 13, 2020 1:42 pm
Kendi klanım için yapmış olduğum sitem var yakında satışa sunacağım imzamdaki siteden göz atabilirsin. Henüz daha yapım aşamasında ve eklenecekler var
SourceBan sistemine tıpatıp benziyor, yapım aşamasından sonraki halini çok merak ediyorum. İyi çalışmalar.
Hyperion yazdı: Cmt Haz 13, 2020 1:42 pm
Kendi klanım için yapmış olduğum sitem var yakında satışa sunacağım imzamdaki siteden göz atabilirsin. Henüz daha yapım aşamasında ve eklenecekler var
SourceBan sistemine tıpatıp benziyor, yapım aşamasından sonraki halini çok merak ediyorum. İyi çalışmalar.
Bence her klanın buda olmalı dediği bir site olacak server listesi + üyelik + destek sistemi + market sistemi ve daha bir çok şey daha ne olsun yakında aynı siteye otomatik ödeme ile cs1.6 alt panel sistemi gelicek.