By.Dehset yazdı: Sal Ağu 28, 2018 12:53 am
Oyunluk bir durum yoktur o zaman
Var. demek istedigim şu Rate ayarlari bozuldu pingim diger sunucularda başka hostinglerde denedigim halde yüksek olmaya başladi choke oluyor genellikle birde bunlar için sifirlamak istemistim zten .
byfurkan4242 yazdı: Pzt Ağu 27, 2018 2:36 pm
İyi Günler Arkadaşlar Ben Steam Cs 1.6 Kullanıyorum. Cs 1.6' ninda neredeyse ping ayarlari felan bozuldu kariştirdik baya Akabinde ne kadar ping düşürücü kodlar vs. denediysem düzeltemedim burda sizden istedigim cs 1.6 nin bütün ayarlarini nasil SİFİRLAYABİLİRİM ? Öyle bir İmkan varmi ?
Teşekkürler .
kardeşim config.cfg dosyasını sil yaptığın bütün ayarlar default haline gelecektir. Sildikten sonra ister doğrulama yap ister yapma gir oyuna otomatik oluşturur.
İyi Günler Arkadaşlar Ben Steam Cs 1.6 Kullanıyorum. Cs 1.6' ninda neredeyse ping ayarlari felan bozuldu kariştirdik baya Akabinde ne kadar ping düşürücü kodlar vs. denediysem düzeltemedim burda sizden istedigim cs 1.6 nin bütün ayarlarini nasil SİFİRLAYABİLİRİM ? Öyle bir İmkan varmi ?
Teşekkürler .
kardeşim config.cfg dosyasını sil yaptığın bütün ayarlar default haline gelecektir. Sildikten sonra ister doğrulama yap ister yapma gir oyuna otomatik oluşturur.
Sildim Teşekkürler Kardeşim ama şunu anlayamadim Sadece CSD hostinginde Choke neden oluyor ? Diger hostinglerde denedim choke olmuyor neden ? Bilgin varmidir ?
Teşekkürler .
Sildim Teşekkürler Kardeşim ama şunu anlayamadim Sadece CSD hostinginde Choke neden oluyor ? Diger hostinglerde denedim choke olmuyor neden ? Bilgin varmidir ?
rate ayarlarını internetine uygun halde ayarlamalısın
rate ayarlarını internetine uygun halde ayarlamalısın
O konuda ne yalan söyliyeyim bir bilgim yok.
İnternet Hizim Da böyle sen hangisini yapmami önerirsin ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.