steam ekran görüntüsü alma sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
selamlar kandiliniz mübarek olsun
steamım var. cs 1.6 da ss alamıyorum. normalde f12 ydi ss almayınca tuşun bozuk olma ihtimalinden şüphelenip başka tuşlara atadım ama almıyor. nedeni nedir ve nasıl çözülür acaba.
steamım var. cs 1.6 da ss alamıyorum. normalde f12 ydi ss almayınca tuşun bozuk olma ihtimalinden şüphelenip başka tuşlara atadım ama almıyor. nedeni nedir ve nasıl çözülür acaba.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
-
Cs 1.6 da ekran goruntusu alamazsin bi kac oyun daha mevcut
Linklerini gizle |
-
-
bazı arkadaşlarımın steam profiline giriyorum. ekran görüntülerinde klan maçlarında aldığı ss varvanessaaa yazdı: Pzr Haz 10, 2018 4:16 pm Cs 1.6 da ekran goruntusu alamazsin bi kac oyun daha mevcut
Linklerini gizle |
-
Steam ekran goruntusuyle aldiklarini dogruladinmi pekiHaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Pzr Haz 10, 2018 4:24 pmbazı arkadaşlarımın steam profiline giriyorum. ekran görüntülerinde klan maçlarında aldığı ss varvanessaaa yazdı: Pzr Haz 10, 2018 4:16 pm Cs 1.6 da ekran goruntusu alamazsin bi kac oyun daha mevcut
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Steam CS16 veya non-steam CS16 da ekran görüntüsü alırsın. İki yolu var.
1.Adım : Steam CS16 da ekran görüntüsü almak için steamın kendi ekran görüntüsü ayarı var. Normal ayarı F12 de ayarlı,ama steam ayarlardan istediğin tuşa atarsın. Ekran görüntüsü alıp oyunu kapatınca karşına pencere gelir ve aldığın ekran görüntülerini görürsün.
2.Adım : CS16 ayarlarına girip keyboard kısmına gelince en altta screnshot diye kısım var. Normalde F5 tuşunda ayarlı ama yine istediğin tuşa atarsın. Oyun içinde ekran görüntüsü alınca alınan ekran görüntüsü valve/cstirke klasörüne map ismiyle (jail_leader_king0001) birlikte kaydedilir.
1.Adım : Steam CS16 da ekran görüntüsü almak için steamın kendi ekran görüntüsü ayarı var. Normal ayarı F12 de ayarlı,ama steam ayarlardan istediğin tuşa atarsın. Ekran görüntüsü alıp oyunu kapatınca karşına pencere gelir ve aldığın ekran görüntülerini görürsün.
2.Adım : CS16 ayarlarına girip keyboard kısmına gelince en altta screnshot diye kısım var. Normalde F5 tuşunda ayarlı ama yine istediğin tuşa atarsın. Oyun içinde ekran görüntüsü alınca alınan ekran görüntüsü valve/cstirke klasörüne map ismiyle (jail_leader_king0001) birlikte kaydedilir.
Linklerini gizle |
-
Steam kullanıyorum. Atanmış tuş ile sorunsuz ekran görüntüsü alabiliyorum. Alınan ekran görüntüsü bu C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike dizine haritanın adı ve sıra numarası ile kayıt ediliyor. Örnek olarak de_dust2_0000 ya da de_dust2_0001 gibi. Belirttiğim dizin Steam'in kayıtlı olduğu dizine göre değişiklik gösterebilir. Anlattığım yöntem oyunun kendisinde olan özelliktir.
En son sorumakinesi tarafından Pzr Haz 10, 2018 6:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
konsola
bind j snapshot yazın
j tuşuna basınca alacak
bind j snapshot yazın
j tuşuna basınca alacak
Linklerini gizle |