Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

record video kodu hk

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

record video kodu hk

Mesaj gönderen burakxd383 »

SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 2:47 pm
burakxd383 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 2:00 pm viewdemo xxx.dem komutu ile kaydettiğiniz demoyu açıp bandicam veya fraps istediğiniz bir video kayıt programıyla viewdemoyu başlatıp normal video kayıt edermiş gibi kayıt ediceksiniz
Ha anladım. Peki bişey daha soracam viewdemo üzerinden normal youtuberler gibi ses kaydı almak mümkünmüdür ?
mesela merhaba adım emre bugün sizlerle oyun oynucaz gibiyse viewdemoda kaydı başlatırsın frapsi başlatırsın aynı çekiyomuş gibi kendin konuşursun mikrofonla eğer öyle diyorsan :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SAR HOŞ OLALIM 义

record video kodu hk

Mesaj gönderen SAR HOŞ OLALIM 义 »

burakxd383 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 2:56 pm
burakxd383 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 2:00 pm viewdemo xxx.dem komutu ile kaydettiğiniz demoyu açıp bandicam veya fraps istediğiniz bir video kayıt programıyla viewdemoyu başlatıp normal video kayıt edermiş gibi kayıt ediceksiniz
Ha anladım. Peki bişey daha soracam viewdemo üzerinden normal youtuberler gibi ses kaydı almak mümkünmüdür ?
mesela merhaba adım emre bugün sizlerle oyun oynucaz gibiyse viewdemoda kaydı başlatırsın frapsi başlatırsın aynı çekiyomuş gibi kendin konuşursun mikrofonla eğer öyle diyorsan :D
Fraps da kasıyor be kardeşim :(
2 gb ram , 512 mb ekran kartı :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

record video kodu hk

Mesaj gönderen burakxd383 »

SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 3:19 pm
burakxd383 yazdı: Cmt Nis 27, 2019 2:56 pm

Fraps da kasıyor be kardeşim :(
2 gb ram , 512 mb ekran kartı :(
benimde önceden 2 gb 512 di şimdi 4 gb 512 mb ekran kartı fraps ile 60 fps video çekip 1080 p 60 fps video atıyorum youtube'a olmadı bandicam kullan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala