Arkadaşlar yeni monitör alıcam da henüz güzel birşey bulamadım yardımcı olur musunuz aradığım özellikler 75hz veya 144hz panel tipi Led olucak yani İPS Amd ekran kartıyla uyumlu olucak birde fiyatı 1000 tl yi geçmezse iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
SinanOzmn yazdı: Pzt Kas 11, 2019 12:35 pm
Arkadaşlar yeni monitör alıcam da henüz güzel birşey bulamadım yardımcı olur musunuz aradığım özellikler 75hz veya 144hz panel tipi Led olucak yani İPS Amd ekran kartıyla uyumlu olucak birde fiyatı 1000 tl yi geçmezse iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
SinanOzmn yazdı: Pzt Kas 11, 2019 12:35 pm
Hocam aoc iyi bir marka şu an kullandığımda aoc ama bütçesi biraz fazla bana göre zorlarsam belki olabilir size bir model daha atayım birde buna bakın bir size zahmet sizin attığınızla benim attığım arasında fark varmı bi bakar mısınız. https://www.hepsiburada.com/acer-kg241p ... epsiburada