Forum CSD,
Yurdumuz insanı, Mars'a imzasını attı! NASA'nın 'ismini Mars'a gönder' projesine en çok başvuru Türkiye'den yapıldı. Tam 1 milyon 291 bin 772 milyon kişi, kızıl gezene gidiş biletini aldı. Sosyal medyada "Uzay bizim hasretimizmiş" yorumları yapıldı. Peki, NASA Mars biletini sen aldın mı ?
NASA MARS'A İSİM YAZDIRMA NASIL YAPILIR?
Mars'a isim yazdırma bileti alma işlemleri NASA'nın resmi internet adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Buraya Tıklayarak açtıktan sonra sizden istenen isim, soy isim, ülke ve posta kodu bilgilerini girerek gidiş biletini alabilirsiniz.
SON KAYIT EYLÜL'DE
Mars'a gönderilmesi planlanan uzay aracının Temmuz 2020'de fırlatılması ve Şubat 2021'de Mars'a ulaşması planlanıyor. Uzay aracı, Mars'ın iklim ve jeolosiyle ilgili örnekler toplayarak dünyaya dönecek. Sistemde toplanan isimler, uzay aracındaki çip içinde muhafaza edilecek. İsteyenler, Eylül'e kadar isimlerini kayıt edebilecek.
İçerik Buradaki adresten alıntılanarak düzenlenmiştir.
Konunun içeriğini başka yönlere taşıyan yorumlar kaldırılacaktır.
.
.
[MARS 2020] Mars'a İsminizi Gönderin.!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Uzaya gönderilen Flash belleğin içindeki txt dosyasında isminiz yazacak. Çok büyük bir olay, ben göndermedim. Ama siz yine de gönderin. Yarın bir gün uzaylı istilası olduğu zaman listede ismi bulunanlar köle olarak hayatta kalacakmış.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
1M+ türkten biriyle aynı isme sahip olma ihtimalim yeterli bende yollamadım 
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Yolladim ben çoktan ama söyle biliyorum ben herhalde bir tane robot varmış sanırım isimlerimizin olduğu kağıtları çekip uzaya doğru fırlatıyor sanırım öyle diyorlar garip gelecek ama olabilir. Zaten 2 milyon tane insanı nasıl çıkaracaklar uzaya
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
10 sene sonra bu resim gibi oluyomuşÖzcan Örs yazdı: Pzr Haz 02, 2019 3:20 am Yolladim ben çoktan ama söyle biliyorum ben herhalde bir tane robot varmış sanırım isimlerimizin olduğu kağıtları çekip uzaya doğru fırlatıyor sanırım öyle diyorlar garip gelecek ama olabilir. Zaten 2 milyon tane insanı nasıl çıkaracaklar uzaya

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Haz 02, 2019 3:24 am10 sene sonra bu resim gibi oluyomuşÖzcan Örs yazdı: Pzr Haz 02, 2019 3:20 am Yolladim ben çoktan ama söyle biliyorum ben herhalde bir tane robot varmış sanırım isimlerimizin olduğu kağıtları çekip uzaya doğru fırlatıyor sanırım öyle diyorlar garip gelecek ama olabilir. Zaten 2 milyon tane insanı nasıl çıkaracaklar uzaya
![]()
Linklerini gizle |