Bu Sisteme Yakin Ama intel ayarlasak fiyatlarda nasil oynama olur sizce amd ile intel arasi memnuniyet açisindan nasil olur amd kullanmadi kendisi bu zamana kadar
bu butcede intel kulanmanızı tavisiye etmem ana kart olarakda sorun yasarsınız ılerde hemde fiyat performans olarak amd
@Furkan Göksel eğer 5kya kadar gözden çıkarttıysanız https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sa ... ilgisayar/ bu sistemi kaçırma linkte rx590 yazıyor ama itopya 1660ti olarka güncellendi ve 1660ti rx590'in fps düşmanı diyebiliriz.
Bunu kaçırma derim r5 2600 + 1660ti fps fişek seviyede... @ADOW bu sisteme hiç gerek yok 4.5kya ortada bir 1660tili sistem bulunurken rx580 tırt kalıyor.
1 2 saat önce birlikte vatana gittik kuzenimle 6 K küsür fiyat çikarttilar vatandan ben pek orali değildim ortalarda ürünlere bakiyordum Kuzenim şöyle diyor diz üstü alirsam fazla abartmam diyor. ama toplama yaparsam 1 kere yapicam iyi olsun diyor 5 K yi Gözden çikarmiş yarin yine teknosaya fln gidecez araştiriyoruz bakalim
Vatana zaten bakmayın vatandaki fiyatlar yüksek alacaksanız incehesap teknobiyotik sinerji itopya gibi yerlerden alabilirseniz daha uyguna geliyor istanbulda oturuyorsanız beşiktaş sinerjiye gidin orada görüşün yardımcı olurlar.
Teknosadanda güzel birşey çıkacağını pek sanmıyorum ama eğer 5k fiyati gözden çıkardıysa incehesaptan topladığımız intel'e upgrade atabiliriz.
Ben Zaten Vatan , Teknosa , Media Markt Gibi Yerlerden elektronik aliş veriş yapmam öylesine fiyat fln araştiriyoruz , Antalyada oturuyorum aga önümüzdeki hafta tek başima istanbula gidicem kuzenimde gelirse onuda götürürüm bakariz oralarda
Bak eğer istanbula gidicekseniz kesinlikle dadg2'yi alın derim 5kyi gözden çıkarıcaksanız 1660ti ve r5 2600 bulunuyor sistemde 4.5k asla kaçırma derim.
youtubedan r5 2600 ve 1660ti benchmarklarını izleyerek fps değerlerine bakabilirsin.
Ultra ayarlarda apex'i 100 110 fpslerde oynuyor. 1660ti sistem
En son ShooTeR tarafından Cmt Haz 29, 2019 1:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ati41 yazdı: Cmt Haz 29, 2019 12:14 am
hocam bu dolar kurunda rahat oynatacak laptop bu bütçeye zor gerçekten, bütçeyi genişletemiyorsanız biraz daha masaüstü düşünmelisin bence.
Dostum Ben Kendim için bakmiyorum kuzenim için ayarliyorum bu sene üniversiteye geçti hem dersleri için hemde ara sira cs go girmek için istiyor ama eğer dediğiniz gibi bu bütçelerdeki laptoplarda oyun fazla oynuyamiyorsa ozmn hem laptop hem masaüstü alacak yapicak başka çaresi yok ben elimden geldiği kadar yardimci olucam ona dersleri için 3 K arasi i3 işlemcili Lenovo İdeapad fln alir masaüstü içinde sizlerden fikir alicam
[SINERJI PC]Ürün Tipi Ürün İsmi Adet Birim Fiyatı
İşlemci AMD Ryzen 3 2200G 3.50 Ghz 6MB AM4+ 14nm İşlemci 1 590,68 TL
Anakart Asus B450M-K Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart 1 532,35 TL
Bellek Crucial 8GB Ballistix Gri 3000mhz CL15 DDR Ram (BLS8G4D30AESBK) 1 278,74 TL
Ekran Kartı Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 1 974,92 TL
Sabit Disk WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk 1 286,17 TL
Kasa CoolerMaster MasterBox MB501L 600W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa 1 630,12 TL
Ara Toplam : 2.790,66 TL
KDV Toplamı : 502,32 TL
Genel Toplam : 3.292,98 TL
Bu sistemle rahat oynar 600W yeterli olacaktır diye düşünüyorum, bütçeyi aşıyor ama performans gayet güzel işlemciyi ileride upgradeleyebilir.
Bu Sisteme Yakin Ama intel ayarlasak fiyatlarda nasil oynama olur sizce amd ile intel arasi memnuniyet açisindan nasil olur amd kullanmadi kendisi bu zamana kadar
bu butcede intel kulanmanızı tavisiye etmem ana kart olarakda sorun yasarsınız ılerde hemde fiyat performans olarak amd
Ya şimdi şu şekilde kardeşim kendisi bu zamana kadar hiç amd kullanmamiş memnuniyet açişindan onun için nasil olur bilemem
@Furkan Göksel hem leptop hem masaüstümü alacaksınız ? onu bir kararlaştıralım.
Eğer kuzenin leptop ile okula gitmeyi falan düşünmüyorsa leptop almanıza gerek yok bana göre.
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 29, 2019 1:11 pm
leptop zaten mecburi alicak aga dersler için ama ben kendisine hem diz üstü hemde masaüstü alma diyorum 3 K para ödüyeceksin leptopa git üstüne bi 3 Tl daha ver hem oyununu oyna hem işini hallet diyorum
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 29, 2019 1:11 pm
leptop zaten mecburi alicak aga dersler için ama ben kendisine hem diz üstü hemde masaüstü alma diyorum 3 K para ödüyeceksin leptopa git üstüne bi 3 Tl daha ver hem oyununu oyna hem işini hallet diyorum
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro- ... 00000J8N5G
Bunuda alabilir excalibur önericem ama excaliburun fiyatı yüksek ona biraz fazla kaçar.
Bu arada ikisinden birini alırsanız windowssuz gelecek windowsu sizin kurmanız gerekiyor.
ShooTeR yazdı: Cmt Haz 29, 2019 1:50 pmhttps://www.hepsiburada.com/acer-nitro- ... 00000J8N5G
Bunuda alabilir excalibur önericem ama excaliburun fiyatı yüksek ona biraz fazla kaçar.
Bu arada ikisinden birini alırsanız windowssuz gelecek windowsu sizin kurmanız gerekiyor.
Bayramda siparişini veriyor , Sence iyimidir bu sistem buna karar verdi