Pc kapanma Ve fan sesi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Pc kapanma Ve fan sesi
Merhaba,
Bilgisiyar konusunda pek bir bilgim var diyemem. Genellıkle Sıkıntılarımı Bızım clan'dan bırı cevaplar ancak suanda yok.
Sıkıntım şuki Sabah 6'da Bılgısıyarım once dondu arkasından mavı ekran sesı verdı ancak ekran gıtmedı. Sonra kapatıp acarsam duzelıcegını dusundum ama ne care. Acılmadı sarzı algılamıyordu. laptopların alt kısmında baglantı pıl gıbı ısıklar olur ya hanı onlar yanmıyordu. sadece power tusu'ndan normal ısık cıkıoyrdu ne ekran ne ses vardı.15 Sanıye sonra ise Fan'dan cok yuksek bır ses gelmeye basladı. Korkudan kapattım bılgısıyarı bır kac kez denedım aynı seydı. telefondan arastırmaya basladım bazı konularda gordum seyler Bekkledım ve acıldı ancka sonra tekrar oldu gıbı seyler gordum yarım saat bekledım. Ve acıldı Ancak sımdıde Fan bır normal gelıyor 5 sanıyelıgıne bazen cok fazla ses verıyor sıkıntı nedır bır uzmanına gotursemmı ? veya dınlendırsemmı ? Onerılerınızı veya bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum ıyı forumlar ıyı HaftaSonları Dılerım.
Bilgisiyar konusunda pek bir bilgim var diyemem. Genellıkle Sıkıntılarımı Bızım clan'dan bırı cevaplar ancak suanda yok.
Sıkıntım şuki Sabah 6'da Bılgısıyarım once dondu arkasından mavı ekran sesı verdı ancak ekran gıtmedı. Sonra kapatıp acarsam duzelıcegını dusundum ama ne care. Acılmadı sarzı algılamıyordu. laptopların alt kısmında baglantı pıl gıbı ısıklar olur ya hanı onlar yanmıyordu. sadece power tusu'ndan normal ısık cıkıoyrdu ne ekran ne ses vardı.15 Sanıye sonra ise Fan'dan cok yuksek bır ses gelmeye basladı. Korkudan kapattım bılgısıyarı bır kac kez denedım aynı seydı. telefondan arastırmaya basladım bazı konularda gordum seyler Bekkledım ve acıldı ancka sonra tekrar oldu gıbı seyler gordum yarım saat bekledım. Ve acıldı Ancak sımdıde Fan bır normal gelıyor 5 sanıyelıgıne bazen cok fazla ses verıyor sıkıntı nedır bır uzmanına gotursemmı ? veya dınlendırsemmı ? Onerılerınızı veya bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum ıyı forumlar ıyı HaftaSonları Dılerım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Pc kapanma Ve fan sesi
Bilgisayarinin icini ac temizle ayni sıkıntı olursa uzmana götür.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Pc kapanma Ve fan sesi
Laptop konularinda fan takıldı çalışmıyor gibi bir sorununuz varsa temizlik vakti gelmistir.Mustafa Kemal1 yazdı: Cmt Haz 23, 2018 7:16 am Merhaba,
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 173
Pc kapanma Ve fan sesi
aynisi bndede yasandi fanı bozulmusdu ve pcden buyuk ses geliyodu her acdigimda istersen bi goster gec olmadan
Linklerini gizle |
-
Pc kapanma Ve fan sesi
Ac temizle dediklerine bakma sen temizlesende oo fan sesin degismicekk cok iyi bir leptop degil sandigim kadar sistemmm islemcini yordugu icin bagriyor sistem gereksimlerini yukseltmeni tavsiye ederim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pc kapanma Ve fan sesi
Özellikleri ıyı 5 mılyarlıkvanessaaa yazdı: Cmt Haz 23, 2018 11:38 am Ac temizle dediklerine bakma sen temizlesende oo fan sesin degismicekk cok iyi bir leptop degil sandigim kadar sistemmm islemcini yordugu icin bagriyor sistem gereksimlerini yukseltmeni tavsiye ederim
Linklerini gizle |
-
Pc kapanma Ve fan sesi
5 binlik leptop bagrıyosa fanda bi sıkıntı vardır toz tutsa bile o kadar bagırmaması lazımMustafa Kemal1 yazdı: Cmt Haz 23, 2018 12:08 pmÖzellikleri ıyı 5 mılyarlıkvanessaaa yazdı: Cmt Haz 23, 2018 11:38 am Ac temizle dediklerine bakma sen temizlesende oo fan sesin degismicekk cok iyi bir leptop degil sandigim kadar sistemmm islemcini yordugu icin bagriyor sistem gereksimlerini yukseltmeni tavsiye ederim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pc kapanma Ve fan sesi
oyuna gırınce daha fazla fan sesı cıkıyor ve fps arada bır 10'a kadar dusuyor
Linklerini gizle |
-
Pc kapanma Ve fan sesi
counter-strike-genel/ekran-kartim-yanmi ... 27694.html
bendeki sorunun farklı örnegi olmuş fan da sıkıntı yok ısınma sorunu oluşmuştu dün ekran kartının sensörü tozlanmış temizledim sende bi ac temizle fanı sök temizle hayla aynı sorun varsa bi kaç ayar yapıcam sana
bendeki sorunun farklı örnegi olmuş fan da sıkıntı yok ısınma sorunu oluşmuştu dün ekran kartının sensörü tozlanmış temizledim sende bi ac temizle fanı sök temizle hayla aynı sorun varsa bi kaç ayar yapıcam sana
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pc kapanma Ve fan sesi
Garanti disi kalır bir parca sokersem o topa gırmek ıstemıyourm acıkcası.vanessaaa yazdı: Cmt Haz 23, 2018 12:49 pm counter-strike-genel/ekran-kartim-yanmi ... 27694.html
Linklerini gizle |