Bence deymez biz bedavaya indiyoruz mesela berki bekle yılbaşında indirim olabilir.Zaten ts3 de degerı dusecekmehmetxkonya1 yazdı:İos bedavadan indirebileceğim ts3 Uygulaması varmıdır baya bi araştırdım fakat bulamadım.
İos ts3
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İos ts3
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1631
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
İos ts3
Doğru yılbaşını beklesem iyi olur sağolMertMatin* yazdı:Bence deymez biz bedavaya indiyoruz mesela berki bekle yılbaşında indirim olabilir.Zaten ts3 de degerı dusecekmehmetxkonya1 yazdı:İos bedavadan indirebileceğim ts3 Uygulaması varmıdır baya bi araştırdım fakat bulamadım.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
İos ts3
Haklısın valla samsunga geçmeyi düşünüyorumbybulut55 yazdı:İos pişmanlıktır temalı bir konu daha

Linklerini gizle |
İos ts3
Hayır, Bu konu hakkında detaylı bilgileri paylaşacağım.
-İOS İşletim sisteminde ücretli uygulamaları ücretsiz şekilde kullanmanın yolları bulunmaktadır fakat illegal yollar ile sayılıyor mu bilmiyorum.
1-Vshare adlı programı bilgisayara kurulum yapalım.
2-Bilgisayara İOS apple telefon bağlıyalım usb fiş ile.
3- Vshare programında otomatik olarak bağlandını belirtir ordan seçerek VSHARE telefona kuruyoruz
4-İndirildikden sonra ayarlardan > Genel > Profilden uygulamaya güven yapıyoruz
5- Ardından Vshare giriş yapıyoruz ve teamspeak3 indiriyoruz orjinal ile birebir fakat orjinalin copy hali
RE1
Topluluk Gönüllü Yardımcı
-İOS İşletim sisteminde ücretli uygulamaları ücretsiz şekilde kullanmanın yolları bulunmaktadır fakat illegal yollar ile sayılıyor mu bilmiyorum.
3- Vshare programında otomatik olarak bağlandını belirtir ordan seçerek VSHARE telefona kuruyoruz
5- Ardından Vshare giriş yapıyoruz ve teamspeak3 indiriyoruz orjinal ile birebir fakat orjinalin copy hali
RE1
Linklerini gizle |
-
İos ts3
Yorumun için çok teşekkür ederim fakat telefonu vshareye bağlayınca okumuyor yani vshare açıp telefonu bilgisayara bağladığımda vshareden gözükmüyor sorun da bu işteRE1 yazdı:Hayır, Bu konu hakkında detaylı bilgileri paylaşacağım.
RE1
Linklerini gizle |
İos ts3
www.tweakboxapp.com bu linki deneyebilirsin. Profil yükleyince uygulamalara Appstore tarzında farklı bir kısayol ekliyor. Appstore daki çoğu uygulama bulunuyor. Yaptığın işlem Jailbreak işlemine girmez. Garantiden çıkarmaz. Youtube falanda var. Arka planda çalışıyor. İşine yarar.
Linklerini gizle |
-
İos ts3
Teşekkürler fakat ts3 mevcut değil burda ?ViTaLiTy. yazdı:http://www.tweakboxapp.com bu linki deneyebilirsin. Profil yükleyince uygulamalara Appstore tarzında farklı bir kısayol ekliyor. Appstore daki çoğu uygulama bulunuyor. Yaptığın işlem Jailbreak işlemine girmez. Garantiden çıkarmaz. Youtube falanda var. Arka planda çalışıyor. İşine yarar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
İos ts3
Yaklaşık olarak 10 senemi telefon-pc tamirine verdiğim için bu konu hakkında tartışmayacağım dostum.TeamTR yazdı:"Jailbreak" değil "Jalibreak" arkadaşlar o
https://shiftdelete.net/jailbreak-nedir-ne-ise-yarar En güzel burada özetlenmiş bir göz at ^^
Linklerini gizle |