Güncel onu gectim Beta yaptim gene gelmedi.Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 12:53 amUygulamayı güncelledin mi ?(Gerçi oto güncelleniyor ama)Ulu @ Team yazdı: Prş Oca 24, 2019 12:47 am Valla bende ne bu güncellenen var ne de sizin şu an kullandığınız. 2016dan kalma var bende, bana ne zaman gelecek acaba.
İnstagram Güncellenen Profil Bölümü.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 939
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Uygulama son sürüm, siteden bağlanınca da aynı tema gözüküyor.Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 12:53 amUygulamayı güncelledin mi ?(Gerçi oto güncelleniyor ama)Ulu @ Team yazdı: Prş Oca 24, 2019 12:47 am Valla bende ne bu güncellenen var ne de sizin şu an kullandığınız. 2016dan kalma var bende, bana ne zaman gelecek acaba.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Çalişmalar bitmemiş olabilir bi ara duyuruldu
1 kaç ülkelere gitmiş güncelleme
yeni paneli beklediginiz gibi bunuda beklersiniz bi gece profil otomatik değişıcektir
)
aslinda benim instgramda uyuzz olduğum konu şu . Hikaye atarken yukari kaydir özelliğinin 10 K değilde herkes kullansa iyi olur nerden bulacan 10 K takipçiyi benim daha yeni 1 K oldu .
yeni paneli beklediginiz gibi bunuda beklersiniz bi gece profil otomatik değişıcektir

aslinda benim instgramda uyuzz olduğum konu şu . Hikaye atarken yukari kaydir özelliğinin 10 K değilde herkes kullansa iyi olur nerden bulacan 10 K takipçiyi benim daha yeni 1 K oldu .
Linklerini gizle |
Panel için konuşuyorum. Bir düzen üzerine yeni bir tema otutturulup sizlere verilmiyor. Her seferinde sistemin çoğu baştan yazılıyor.
Linklerini gizle |
-
Sorması ayıptır, yeni panel çalışmalarına ne zaman başlandı?Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:01 am Panel için konuşuyorum. Bir düzen üzerine yeni bir tema otutturulup sizlere verilmiyor. Her seferinde sistemin çoğu baştan yazılıyor.
Linklerini gizle |
Oluyor aylarr yıllar..Dragan Ratkoviç yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:32 amSorması ayıptır, yeni panel çalışmalarına ne zaman başlandı?Taha Demirbaş yazdı: Prş Oca 24, 2019 11:01 am Panel için konuşuyorum. Bir düzen üzerine yeni bir tema otutturulup sizlere verilmiyor. Her seferinde sistemin çoğu baştan yazılıyor.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 939
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Şuan Türkiyede'de var neredeyse %25 lik bir kitlenin profili böyle.Barbaros yazdı: Prş Oca 24, 2019 10:13 am Çalişmalar bitmemiş olabilir bi ara duyuruldu
yeni paneli beklediginiz gibi bunuda beklersiniz bi gece profil otomatik değişıcektir)
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion