Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

GoDaddy Ucuza Domain

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen ShooTeR »

specified yazdı: Pzr Tem 22, 2018 1:50 pm
ShooTeR yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:51 pm Gençler bazıları 5 liraya 7 liraya domain alıyolar nası yapıyonuz bi anlatıverin :D
Domaini 1 sene kullanıp bırakıcaksan iş görür, uzatacağın zaman fazla fazla alıyorlar eksik verdiğin parayı
onu bende farkettimde eğer çözüm olmazsa yeni hesap aç tekrar al hesabı yprz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen specified »

ShooTeR yazdı: Pzr Tem 22, 2018 5:48 pm
ShooTeR yazdı: Pzr Tem 22, 2018 12:51 pm Gençler bazıları 5 liraya 7 liraya domain alıyolar nası yapıyonuz bi anlatıverin :D
Domaini 1 sene kullanıp bırakıcaksan iş görür, uzatacağın zaman fazla fazla alıyorlar eksik verdiğin parayı
Genelde süresi biten domainleri hosting şirketleri alıyor. Sonra da açık arttırma ile satmaya çalışıyorlar.
Fcsgaming.com gibi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

specified yazdı: Pzr Tem 22, 2018 8:13 pm

Genelde süresi biten domainleri hosting şirketleri alıyor. Sonra da açık arttırma ile satmaya çalışıyorlar.
Fcsgaming.com gibi
Buna şahit oldum bi ara şöyle bir mevzu vardı domaini nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama üstlerine alabiliyolardı bunu araştırırsam bende yapabilirim çünkü yapanı gördüm peki bu açık arttırma sistemi nasıl oluyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:01 pm Buna şahit oldum bi ara şöyle bir mevzu vardı domaini nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama üstlerine alabiliyolardı bunu araştırırsam bende yapabilirim çünkü yapanı gördüm peki bu açık arttırma sistemi nasıl oluyor ?
Domain reglleme. Bi script sayesinde yazılı domainleri uzantıları ile birlikte sürekli tarıyor. Boşa düşünce ise otomatik çekiyordu. Domain birinin üzerinde iken alınamaz.

Açık Arttırma sistemi ise, godady yapıyordu. Bütün ihtimalle hâlâ yapıyor. Domain açık arttırma şeklinde aratir isen karşına çıkacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen specified »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:01 pm

Fcsgaming.com gibi
Buna şahit oldum bi ara şöyle bir mevzu vardı domaini nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama üstlerine alabiliyolardı bunu araştırırsam bende yapabilirim çünkü yapanı gördüm peki bu açık arttırma sistemi nasıl oluyor ?
hostinglerin kullandığı bir sistem var, örneğin senin abc.com domainin var ve süresi bitti. Süresi bittikten saniyeler sonra hosting otomatik olarak domaini uzatıyor ve satılığa çıkartıyor, fcsgaming.com için şuan $1895 istiyorlar örneğin :D
Aynı şekil istersen hostinge para karşılığı istediğin bi domain kapanır kapanmaz direk senin almana olanak sağlayabiliyorlar. Örneğin whois'den bi bakıyorsun csduragi.com domaininin kapanmasına 5-10 gün kalmış, sen gidiyorsun hosting ile parayla anlaşıyorsun ve eğer csduragi.com kapanırsa direk sen almış oluyorsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GoDaddy Ucuza Domain

Aman aman whois dedin şimdi birileri whois den bilgileri açık olan siteleri bulup rahatsız eder.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen ulyoS »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:54 am Aman aman whois dedin şimdi birileri whois den bilgileri açık olan siteleri bulup rahatsız eder.
Sen sus bakayım çakma büyücü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

GoDaddy Ucuza Domain

alpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:39 pm
EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:54 am Aman aman whois dedin şimdi birileri whois den bilgileri açık olan siteleri bulup rahatsız eder.
Sen sus bakayım çakma büyücü.
:shock: :shock: tamam ya sustum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

specified yazdı: Pzt Tem 23, 2018 1:52 am
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Tem 22, 2018 11:01 pm

Fcsgaming.com gibi
hostinglerin kullandığı bir sistem var, örneğin senin abc.com domainin var ve süresi bitti. Süresi bittikten saniyeler sonra hosting otomatik olarak domaini uzatıyor ve satılığa çıkartıyor, fcsgaming.com için şuan $1895 istiyorlar örneğin :D
Aynı şekil istersen hostinge para karşılığı istediğin bi domain kapanır kapanmaz direk senin almana olanak sağlayabiliyorlar. Örneğin whois'den bi bakıyorsun csduragi.com domaininin kapanmasına 5-10 gün kalmış, sen gidiyorsun hosting ile parayla anlaşıyorsun ve eğer csduragi.com kapanırsa direk sen almış oluyorsun.
Elimde bir domain var bu 50 tl ona yakın bir domain ise 9 bin tl bu domainler'in bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

GoDaddy Ucuza Domain

Mesaj gönderen ulyoS »

@IMANSİZ WINSTON HOCA siteye giren aktif kullanıcı, reklamlara basacak aktif kullanıcı demek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala