Cs Go FPS sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Cs Go FPS sorunu
Bendeki sistem massallahi var .d steamimde ozellikler yaziyor .d
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Cs Go FPS sorunu
kardeşim ben 2.5 bin liraya kafama göre laptop aldım 5 fps alıyodum dusun sonra orta bı kasa yaptım 2. el ondada 50 fpsden 10'lara dustu sonra gıttım sıfır topladım kafa rahat 250 fps altına ınmıyor ultrada
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 894
Cs Go FPS sorunu
Dostum benim pc de sıfır da tek sıkıntım elran kartı gibi gözüküyor işlemci yeter bana gözüm çok fazla yükseklerdr değil 8 gb ram i3 işlemci ekran kartı çok eskide kalmış maalesef.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 140
Cs Go FPS sorunu
Belkide termal macunu filan bitmiştir.
Açın bir temizleyin , termal macun yenileyin
bir faydası olur ddiye düşünüyorum ;
İntel pentium duo bilmem kaç -90 derece soğuklukta çalıştırılıyor ve verdiği değerler i7 7700k ile eş değer.
Özet : sıcaklıkta çok önemli
Açın bir temizleyin , termal macun yenileyin
bir faydası olur ddiye düşünüyorum ;
İntel pentium duo bilmem kaç -90 derece soğuklukta çalıştırılıyor ve verdiği değerler i7 7700k ile eş değer.
Özet : sıcaklıkta çok önemli
Linklerini gizle |
Cs Go FPS sorunu
Pc sıfır seniliyor garantisi varmıdır ? Var ise işlem uygulamayın. Gerçi hd 5xxx serisi (düz) mazidede koyacaklarini sanmam ama koyarlar. (Msi n1997 koydukları gibi)
Linklerini gizle |
-
Cs Go FPS sorunu
@Taha Demirbaş konu ile alakası yok ama hani bi ara konu açmıştım resimlerin blocklanması diye işte onun çözümünü kendim ve ücretsiz bir şekilde buldum dostum istersen konu açayım vallahi çok sevindim şu an 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Cs Go FPS sorunu
Konu bitti galiba ama genede bunu yazamadan edemiyicem dostum senin bilgisayarın milattan kalma ya ciddenİlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Haz 06, 2018 12:51 am Dostum benim pc de sıfır da tek sıkıntım elran kartı gibi gözüküyor işlemci yeter bana gözüm çok fazla yükseklerdr değil 8 gb ram i3 işlemci ekran kartı çok eskide kalmış maalesef.

Linklerini gizle |
-
Cs Go FPS sorunu
Fazla bir masraf olmayacak ama halldicem en son ki durumu ilk sana atcamShooTeR yazdı: Çrş Haz 06, 2018 1:09 pmKonu bitti galiba ama genede bunu yazamadan edemiyicem dostum senin bilgisayarın milattan kalma ya ciddenİlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Haz 06, 2018 12:51 am Dostum benim pc de sıfır da tek sıkıntım elran kartı gibi gözüküyor işlemci yeter bana gözüm çok fazla yükseklerdr değil 8 gb ram i3 işlemci ekran kartı çok eskide kalmış maalesef.![]()

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Dark Leader
Cs Go FPS sorunu
csgo nun kurulu oldugu disklede alakası olabilir aynı durum bende de oluyordu hdd den ssd ye taşıdığımda çözülmüştü
Linklerini gizle |
Cs Go FPS sorunu
Anlatım konusu olarak genele açabilirsin. Arama motorlorundan arandığında linkten verilir oradan da ulaşırlar.İlyas ERTEKİN yazdı: Çrş Haz 06, 2018 12:52 pm @Taha Demirbaş konu ile alakası yok ama hani bi ara konu açmıştım resimlerin blocklanması diye işte onun çözümünü kendim ve ücretsiz bir şekilde buldum dostum istersen konu açayım vallahi çok sevindim şu an![]()
Linklerini gizle |