Ekran Kartı Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Ekran Kartı Sorunu
Beyler ben kardeşime beraber wolfteam oynayalım diye laptop aldım. Oyunda arada ciddi bir kasma mevcut satan kişi ekran kartı 1.7gb dedi ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Ekran Kartı Sorunu
Wolfteamı Oynarken Görev Yöneticisinden CPU Değerini Bırak Buraya Donanımlarda Bir Sıkıntı Olabilir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ekran Kartı Sorunu
Ekran kartı 1.7 gb (satıcı arkadaşa selamlar olsn burdan)omar yazdı: Cum Şub 15, 2019 5:47 pm Beyler ben kardeşime beraber wolfteam oynayalım diye laptop aldım. Oyunda arada ciddi bir kasma mevcut satan kişi ekran kartı 1.7gb dedi ?
Hmm buyuk ihtimal kazık yemişsiniz ama yanlış b irşey dememek lazım hemen çalıştıra "dxdiag" yazıp ekran kısmından ss alıp yollayabilirmisin ?
Linklerini gizle |
-
Ekran Kartı Sorunu
benim 1 gb erkan karti ama 2gb a kadar cikabilir isine donmus.ShooTeR yazdı: Cum Şub 15, 2019 7:07 pmEkran kartı 1.7 gb (satıcı arkadaşa selamlar olsn burdan)omar yazdı: Cum Şub 15, 2019 5:47 pm Beyler ben kardeşime beraber wolfteam oynayalım diye laptop aldım. Oyunda arada ciddi bir kasma mevcut satan kişi ekran kartı 1.7gb dedi ?
Hmm buyuk ihtimal kazık yemişsiniz ama yanlış b irşey dememek lazım hemen çalıştıra "dxdiag" yazıp ekran kısmından ss alıp yollayabilirmisin ?
Linklerini gizle |
-
Ekran Kartı Sorunu
Ekran bölümü bu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Ekran Kartı Sorunu
Wolfteam ortalama %40 Ben bu bilgisayarı 300tl 'ye almıştım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Ekran Kartı Sorunu
300 TLye güzel bilgisayar, Win7 kurup wolfteam oynayın. Win10 zaten acayip ram yemekte.
Linklerini gizle |
-
Ekran Kartı Sorunu
Maalesef işlemci grafikeri mevcut aldığın leptopta herhangi bir ekran kartı çipi bulunmuyor leptop aldığın arkadaş 1.7 gb olayına nerden varmış şaşırıyorum şuanda...
Wolftu falan oynayacaksa kardeşin eğer ara sıra takılmalar yaşar normal bir olay ama win10 redstone 4 kurup öyle dene birde bakalım öyle buyuk ihtimal dropları azalır.
Linklerini gizle |
-
Ekran Kartı Sorunu
Win7 desteği yakında biticek Win10 daha fresh şuanda...DemirDesigin yazdı: Cum Şub 15, 2019 9:16 pm 300 TLye güzel bilgisayar, Win7 kurup wolfteam oynayın. Win10 zaten acayip ram yemekte.
Linklerini gizle |