CSGO Anlık Fiyatı hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
CSGO Anlık Fiyatı hk.
£11.99 Olan CS:GO Fiyatı, bu gün 00:00 itibari ile olan arkadaşlara güncelleme vermiş bulunmakta bu güncelleme ile Battle Royal Modu geldiği söylenmekte. Olmayan arkadaşlar ise 73 TL gibi bir fiyattan alacaklar geçmiş olsun.
SSLER ;
SSLER ;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Bu güncelleme ile eski oyuncuları çekeceğine inanıyorum. Cyber veya 1Pro1Noob gibi kanallar güzel reklamını ve tanıtımını yapabilirse çok hoş bir artış ile Rekabetçi modunu geride bırakacak demekteyim ben. Ancak Dedektif İzlemelerinde sıkıntılar oluşacaktır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Oyuncuları çeker ama bence kış ayının sonlarına doğru olur bu.alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 07, 2018 1:16 am Bu güncelleme ile eski oyuncuları çekeceğine inanıyorum. Cyber veya 1Pro1Noob gibi kanallar güzel reklamını ve tanıtımını yapabilirse çok hoş bir artış ile Rekabetçi modunu geride bırakacak demekteyim ben. Ancak Dedektif İzlemelerinde sıkıntılar oluşacaktır.
Linklerini gizle |
CSGO Anlık Fiyatı hk.
csgo su olmayıp ta cs 1.6 oynayıp parasını buna yatıramayacaklar neredesiniz ?
Linklerini gizle |
-
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Emrullah, şimdi girip bakacağım, almayan arkadaşlara gerçekten büyük geçmiş olsun diliyorum umarım bir anlık "ceee eeeee" şakasıdır bu fiyat.
Asıl merak ettiğim Taha, CS:GO ya para vermem diyerek CS1.6 da mod kurarak geçinen arkadaşlar şimdi daha üzülecek mi?
Asıl merak ettiğim Taha, CS:GO ya para vermem diyerek CS1.6 da mod kurarak geçinen arkadaşlar şimdi daha üzülecek mi?
Linklerini gizle |
-
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Güncelleme : CS:GO ya girdim, yeni mod çok güzel olmuş bazı eksikleri var güncellemeler ile kapatılır diye düşünüyorum. Oyundan atma yaptı dondu bunu da çözeceklerdir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Yeni Mod Çok güzel ancak fps gibi sorunları var. + Olarak rekabetçi Mod artık ücretsiz deniliyor Doğrumudur.. Ücretsiz rekabetçi girebilicekler ancak Prime olmak için 77 tllik paketi almak lazımmış vs.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CSGO Anlık Fiyatı hk.
77.5 ne riza baba sana geliyorum smurf hesap kasmaya calisanlara g.o ama fiyat dususu yasanir player kaybederler yoksaalpersoylu34 yazdı: Cum Ara 07, 2018 1:12 am £11.99 Olan CS:GO Fiyatı, bu gün 00:00 itibari ile olan arkadaşlara güncelleme vermiş bulunmakta bu güncelleme ile Battle Royal Modu geldiği söylenmekte. Olmayan arkadaşlar ise 73 TL gibi bir fiyattan alacaklar geçmiş olsun.
SSLER ;
1.png
2.png
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CSGO Anlık Fiyatı hk.
Yeni mod eskiden sahip olan herkese verildi mi?alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 07, 2018 1:12 am £11.99 Olan CS:GO Fiyatı, bu gün 00:00 itibari ile olan arkadaşlara güncelleme vermiş bulunmakta bu güncelleme ile Battle Royal Modu geldiği söylenmekte. Olmayan arkadaşlar ise 73 TL gibi bir fiyattan alacaklar geçmiş olsun.
SSLER ;
1.png
2.png
Suanda ücretsiz olan go online olarakmi yoksa offline olarakmi ucretsiz?
Linklerini gizle |