8.1 Pro yapmak isityorum. Link atar mısın? ben direk indireyim.
Bilgisayar özelliklerini atarmısın 8.1 yapmaktan ise 10 yap daha iyi.
Ben win 8.1 VL lite x64 yükledim pc ozellikleri kötü ve tam istediğim sonucu vermedi bana ne önerirsin 4gb ram takviyesi yapabilirim yakın zamanda
win 7 x64e dönmeyi düşünüyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
8.1 Pro yapmak isityorum. Link atar mısın? ben direk indireyim.
Bilgisayar özelliklerini atarmısın 8.1 yapmaktan ise 10 yap daha iyi.
Ben win 8.1 VL lite x64 yükledim pc ozellikleri kötü ve tam istediğim sonucu vermedi bana ne önerirsin 4gb ram takviyesi yapabilirim yakın zamanda
win 7 x64e dönmeyi düşünüyorum
İkinizde 2.nesil işlemciler kullanıyorsunuz win7 64 bit kurmanızı öneririm ama derseniz yok yenilikçi olacam win 10 redstone 6 x64de kurabilirsiniz.
White win 10mu istersin win7mi ona göre yaz linkle beraber isoyu nasıl kuracağını anlatayım yarın
Win7yi tanıyoruz da win10 hiç kullanmadım getirisi götürüsü ne olur pcnin rahat kasma donma olmadan gündelik kullanılsa yeterli zaten 1.6 gibi eski nesil oyunlar oynuyorum en fazla age of l4d2 felan oynarım hangisini önerirsin format atmakta sıkıntım yok çok attım
ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Eyl 08, 2019 12:49 am
Win7yi tanıyoruz da win10 hiç kullanmadım getirisi götürüsü ne olur pcnin rahat kasma donma olmadan gündelik kullanılsa yeterli zaten 1.6 gibi eski nesil oyunlar oynuyorum en fazla age of l4d2 felan oynarım hangisini önerirsin format atmakta sıkıntım yok çok attım
Redstone serisi o yüzden çıkartıldı zaten win 10da işletim sistemi rahat kullanılması için win10 redstone 4 x32 kullanıyordum eski pcde idare ettiriyordu, şuan w10 pro x64 kullanıyorum miss..