Başıma geldi aynısı oldu, işlemci sicaklıgıyla alakalı olabilir, mavi ekran olayı donanım çakışmasıyla alakalıda olabiliralpersoylu34 yazdı: Pzr Kas 25, 2018 4:52 pmİşlemci ısınırsa bilgisayar hemen kendini kapatır.yusufesa123 yazdı: Pzr Kas 25, 2018 4:42 pm Güc uykuyla alakası yok tahminim işlemci ısınıyor ve kilitleniyor bilgisayar işlemci ısısını kontrol et
Bilgisayar Kilit
Moderatör: Moderatörler
-
Bilgisayar Kilit
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bilgisayar Kilit
Sana şöyle açıklayayım, ekran kartı veya işlemci ısındığı vakit kendini koruma amaçlı bilgisayar tak diye kapanır.
Arkadaşın sorunu ise klavye başında değilken bilgisayar ayarlarında kilitle veya uyku moduna al seçenekleri var onlar def olarak seçili gelir veya güncellemelerde kendisi yapar.
Arkadaşın sorunu ise klavye başında değilken bilgisayar ayarlarında kilitle veya uyku moduna al seçenekleri var onlar def olarak seçili gelir veya güncellemelerde kendisi yapar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bilgisayar Kilit
İşlemci aşırı ısındıgında onun belli bir ısısı var o ısıya eriştiginde bilgisayar kapanır kardeşim otomatikmen bi boş yapma lütfen...yusufesa123 yazdı: Pzr Kas 25, 2018 4:42 pm Güc uykuyla alakası yok tahminim işlemci ısınıyor ve kilitleniyor bilgisayar işlemci ısısını kontrol et
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 442
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
Bilgisayar Kilit
size soyle açıklayım bişey farkettim bilgisayar laptop ve şarj varken sıkıntısız giriyorum oynuyorum fakat sarji azaldığı zaman sarji taktığım zaman tamamen kilitleniyor
Linklerini gizle |
Bilgisayar Kilit
Kitlenme olayı özellikten gelmez diye düşünüyorum. Özellikten gelebilecek unsurlar ; Ekran kapatması, Uyku modu gibi..
Kilitlenmesinin sebebi donanım kaynaklı. Görev yöneticisinden makinanı izle. Ya Ram yada disk bölmesinde illegal şeyler olacak. Ve sen büyük ihtinal BlueScreen'i kapatmış olabilirsin. Donma sorunundan sonra mavi ekrana atıp hata kodu vermesi lazım ama genellikle bu hatalar ram dan olduğu söylenir. Benimde ramlardan dı dediydim hep . Fakat anakartımın patladığını öğrendim.
Özeti hata kodu olmadan biraz zor.
Kilitlenmesinin sebebi donanım kaynaklı. Görev yöneticisinden makinanı izle. Ya Ram yada disk bölmesinde illegal şeyler olacak. Ve sen büyük ihtinal BlueScreen'i kapatmış olabilirsin. Donma sorunundan sonra mavi ekrana atıp hata kodu vermesi lazım ama genellikle bu hatalar ram dan olduğu söylenir. Benimde ramlardan dı dediydim hep . Fakat anakartımın patladığını öğrendim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bilgisayar Kilit
Normalde Bilgisayar Benim Değil Bi Akrabamın Geçenlerde Ona Gittim Bilgisayar Acilmiyodu Aciliyodu Ama Şu Yazı Çıkıyordu "Bazen Bu Hatalar Olabiliriyor Bilgisayarı Yeniden Başlatarak Deneyebilirsiniz Bu Bazen Sorunun Çözülmesine Yardımcı Olabilir" Bi Kaç Tane Daha Yazı Vardi Ondan Sonra iki seçenek vardı : Bi Bilgisayarı Yeniden Başlat Digeride Gelişmiş Onarım Seçenekleri di bende gelişmişden sistem geri yükleme fln yaptım tam olmadı sonra format arttirdim adam bana "Eve Götür Internete Bağla Ekran Kartını Fln Güncelle Dedi Bisey Olursa Getir Bakariz Dedi Sonra Dediklerini Yaptim Googleye girdim tam ts yi indirecektim bilgisayar kilitlendi ne maus oynuyor ne klavyeye bastıgim zaman oynuyor power tuşuna basılı tuttuğum zaman kapatıyorum tekrar açıyorum yine aynısı oluyor 5 dk sonra kilitleniyor adama getirdim dediki Ekran kartında bir sıkıntı var ekran kartını değiştiririm o biraz pahalı olur dedi ama onu isitirim en azından 3 ay 5 ay bilemedin 1 yıl kullanırsın dedi ben bişey demedim aldım pc yi eve götürdüm açmadım ama pc yi biraz zaman sonra bataryayla açtım yani şarj cihazı fln takili değildi ama önceki işlemleri yaparken hepsinde sarji takipda açıyodum neyse takılmaya başladım pc de sarji bitti bende şarja taktığım gibi kilit anlamadim yaw .dTaha Demirbaş yazdı: Pzt Kas 26, 2018 10:38 pm Kitlenme olayı özellikten gelmez diye düşünüyorum. Özellikten gelebilecek unsurlar ; Ekran kapatması, Uyku modu gibi..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bilgisayar Kilit
Önceliğim Youtube Oldu Zaten Ama Bu Çok Değerli Fikrin Için Çok Teşekkür Ederimbyfurkan4242 yazdı: Pzr Kas 25, 2018 1:16 pm Böyle sorunlarda youtube'ye yazarak birçok çözum videosu bulabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bilgisayar Kilit
Beyler Konuyu Upluyorum Çünkü Sorum Çözülü Değil Kısa Bir Özet Geçiyorum ;
Şu Anda Dediğim Bilgisayardayım Şu Anda Bilgisayarı Sorunsuz Kullanabiliyorum Bilgisayar Bataryası Takılı Şu Anda Ama Şarjı Taktığım Zaman Bilgisayar Kilitleniyor. Şimdi Bu Kilitlenme Kısmını Açayım Orası Tam Anlaşılmamış Çünkü Arkadaşlar Kilitten Kastığım Şudur Ekran Görüntüsü Donuyor Tamamen Yani Maus İmleci Donuyor Haraket Ettirsem Etmiyor Klavyede Herhangi Bir Tuşa Bassam Yararı Olmuyor Kullanabildiğim Sadece Power Tuşu Onada Basılı Tutup Pcyi Kapatıyorum Sorunum Biraz Acil Bilgili Kişiler Yardımcı Olursa Çok Sevinirim .
Şu Anda Dediğim Bilgisayardayım Şu Anda Bilgisayarı Sorunsuz Kullanabiliyorum Bilgisayar Bataryası Takılı Şu Anda Ama Şarjı Taktığım Zaman Bilgisayar Kilitleniyor. Şimdi Bu Kilitlenme Kısmını Açayım Orası Tam Anlaşılmamış Çünkü Arkadaşlar Kilitten Kastığım Şudur Ekran Görüntüsü Donuyor Tamamen Yani Maus İmleci Donuyor Haraket Ettirsem Etmiyor Klavyede Herhangi Bir Tuşa Bassam Yararı Olmuyor Kullanabildiğim Sadece Power Tuşu Onada Basılı Tutup Pcyi Kapatıyorum Sorunum Biraz Acil Bilgili Kişiler Yardımcı Olursa Çok Sevinirim .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bilgisayar Kilit
Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Kas 25, 2018 12:13 pm görev yöneticisinden performans a gel kaynak izleyicisini aç. Donanımında sıkıntı olduğunda cpu bellek vs. değerlerini fotoğraf olarak gönder. Sıkıntı donanımda mı bilgisayarda mı görelim.

Buyur Dostum
Linklerini gizle |
Bilgisayar Kilit
Sürücüler ile ilgili bir sıkıntı da olabilir.
Ayrıca Fotoğrafı çektiğin esnada bilgisayarın kilitli durumda mı ?
Ayrıca Fotoğrafı çektiğin esnada bilgisayarın kilitli durumda mı ?
Linklerini gizle |