ulyoS yazdı: Cum Oca 11, 2019 12:13 am En son ne zaman formatladın?
En son ne zaman temizledin?
En son ne zaman macun sürdün?
Ne zaman aldın bilgisayarı?
1yıl once formatladım 1 yıl oldu temızlemeyelı macun 2 ay oldu pc leptop 8 senelik
bılgısayar hızlandırma taktıklerı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 83
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Artık yavaşlaması normal, 8 sene nedir?
1 yılda ne kadar çok virüs almıştır. Combofix yap düzelmez ise formatla yada içerisini temizle.
1 yılda ne kadar çok virüs almıştır. Combofix yap düzelmez ise formatla yada içerisini temizle.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 83
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: WorlD` S
COMBOFIX YAPIYORUM PARAM YOK NABAYIMulyoS yazdı: Cum Oca 11, 2019 12:36 am Artık yavaşlaması normal, 8 sene nedir?

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
10 senelik pc kullaniyorum win 10 rs5 nadir kasma ama is goruyor geneulyoS yazdı: Cum Oca 11, 2019 12:36 am Artık yavaşlaması normal, 8 sene nedir?

Arkadasin sorununa gelirsk islemcin 2.nesil fazla fps almaman normal + olarak işlemciye gomulu bir ekran kartıyla oynuyorsun (intel graphics) bununla zten yuksek oyunlarda fazla fps alamazsin.
İsi ve fps cozumunun tek yolu anakart toz temizligi ve macun yenileme islemidir.
Format virüs bulasmadiysa fazla birşeyler i ndirmiyorsan gerek yok, ama indiriyorsan yada indirdiysen formatta şart.
Linklerini gizle |
-
Kankam masa üstü güncelleme yapabilirsin laptop güncellemeleri çok sıkıntı.ShooTeR yazdı: Cum Oca 11, 2019 8:12 am10 senelik pc kullaniyorum win 10 rs5 nadir kasma ama is goruyor geneulyoS yazdı: Cum Oca 11, 2019 12:36 am Artık yavaşlaması normal, 8 sene nedir?
Arkadasin sorununa gelirsk islemcin 2.nesil fazla fps almaman normal + olarak işlemciye gomulu bir ekran kartıyla oynuyorsun (intel graphics) bununla zten yuksek oyunlarda fazla fps alamazsin.
İsi ve fps cozumunun tek yolu anakart toz temizligi ve macun yenileme islemidir.
Format virüs bulasmadiysa fazla birşeyler i ndirmiyorsan gerek yok, ama indiriyorsan yada indirdiysen formatta şart.
Linklerini gizle |