Okudum kardeşim sonuç ne diyorum ttdede akn kalktımı kalkmadımı şimdi ek pakete devammı yoksa ?
AKN kalkti zaten sonra ek paket olayi vardi oda şikayetlerden dolayi kalkti 1 ocaktan sonra Limitsiz istedigimiz kadar girebilecegiz. herhangi bir sinir hiz düşmesi vb. birşey yok
Dostum bana şunun cevabını ver ek paket olayını biliyorum.
AKN VAR or YOK ?
Ended mi oldu ek pakette bunun cevabını ver bana hiz düşmesi zart zurt bahsetme tek cevap isteyurum daaa...
Okudum kardeşim sonuç ne diyorum ttdede akn kalktımı kalkmadımı şimdi ek pakete devammı yoksa ?
AKN kalkti zaten sonra ek paket olayi vardi oda şikayetlerden dolayi kalkti 1 ocaktan sonra Limitsiz istedigimiz kadar girebilecegiz. herhangi bir sinir hiz düşmesi vb. birşey yok
AKN VAR or YOK ?
Ended mi oldu ek pakette bunun cevabını ver bana hiz düşmesi zart zurt bahsetme tek cevap isteyurum daaa...
AKN VAR or YOK ?
Yokkk
Heh söyle zaten yapsaydı (ki ben yapmasını bekliyordum) hemen muşteri temsilcisi kavgalar uf bum bum savaş ortamına dönecekti kapattırmayıda dusunuyordumki şikayetler ustune iyi kaldırılmış oh beee
byfurkan4242 yazdı: Pzt Ara 03, 2018 8:38 pm
Kablonet kullanan arkadaşlar sizede böyle AKN kalkti Vs falan felan diye mesaj veya faturalarda bildirim geldimi ?
TT kullanıyomda sen mesaj attıktan sonra kaldırıldı komple diye online işlemlerden baktım fatura çıkmış ama yazdırılmamış normalde yazdırıyorlardı ama hayrola inş
Kablonet kullanan arkadaşlar sizede böyle AKN kalkti Vs falan felan diye mesaj veya faturalarda bildirim geldimi ?
AKN'lı paketler değiştimi şuan bi bilgin varmı furkan ?
Az önce baktım ama hala aknli paketler duruyor ek akn falan yazayurlar ?
AKN'lı paketler değiştimi şuan bi bilgin varmı furkan ?
Az önce baktım ama hala aknli paketler duruyor ek akn falan yazayurlar ?
Degişti birkaç paket ama dedigin gibi ek akn falan paketler var hala zamanla guncellenip degisecektir.