Ana Panel Farklı IP
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : behind the dark
- Gönderilme zamanı: : Prş Ağu 01, 2019 1:34 am
- Oylama: :
- .S'c!neLy*, 0nurd0gann, Ali, Ayaz Hepyek, By.King ►EmrullaH◄, ByBuLuT ☪, CivilEngineer, ENESIZM, Emre Gezer, Erhan1232YARDIM, NoThinq2Lose, Oyun Torrent, ShooTeR, SpoRTeR, Taha Demirbaş, Truva!, ` White*, behind the dark, burakxd383, delyy, ediz, furkan***, istiklal_lin, omar, omertas14544, serhat2110, Özcan Örs
- -YasiN-, emirakpinar
- Status: : Yapıldı
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Ana Panel Farklı IP
Farklı IP korumasında "kod" yazacağımız bölmenin altına "Kodum gelmedi, yeniden gönder." sekmesinin açılmasını talep ediyorum. Sebebi ise yeni bir kod yollamak için süreyi beklemek zorunda olmamız.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
Ana Panel Farklı IP
Belli süre kodu girmeyince, giriş kısmına atıyor zaten. Gerek var mı sence?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: MoonGaming
Ana Panel Farklı IP
Acil işin olunca 20 dakika beklemek istiyor isen, ret oyunu mantıklı buluyorum.-YasiN- yazdı: Prş Ağu 01, 2019 2:43 am Belli süre kodu girmeyince, giriş kısmına atıyor zaten. Gerek var mı sence?
Az önce 3 kere denedim. İşimi halletmeminde bir mantığı kalmadı.

Linklerini gizle |
-
Ana Panel Farklı IP
Katılıyorum hocam bazen ip düşüyor kod gelmediği için ip kaçırıyoruz. Servere saldırı oluyor kod gelmediği için bir şey yapamıyoruz çok sinir edici bir durum ve bildiğim kadarıyla bu sadece hotmaillerde oluyormuş.behind the dark yazdı: Prş Ağu 01, 2019 2:45 amAcil işin olunca 20 dakika beklemek istiyor isen, ret oyunu mantıklı buluyorum.-YasiN- yazdı: Prş Ağu 01, 2019 2:43 am Belli süre kodu girmeyince, giriş kısmına atıyor zaten. Gerek var mı sence?
Az önce 3 kere denedim. İşimi halletmeminde bir mantığı kalmadı.![]()
![]()
Linklerini gizle |
-
Ana Panel Farklı IP
[@Bilinmeyen Etiket] Bu talep hakkında bir işlem olacak mıdır ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Ana Panel Farklı IP
Konudaki konu dışı yorumları sildim.
Bu talepte normal diğer taleplerden biri. Bu kadar büyütülecek ne var ki ?
Yetkili ağızından yazdığı anlaşılan üyelerin yorumları kaldırılmakta. Lütfen taleple ilgili bir yorumunuz var ise yorum atın. Üye ve ya başka birşey ile sıkıntınız var ise yorumu bildir seçeneği ile bize kısa yazı ile bildirebilirsiniz.
Yetkili ağızından yazdığı anlaşılan üyelerin yorumları kaldırılmakta. Lütfen taleple ilgili bir yorumunuz var ise yorum atın. Üye ve ya başka birşey ile sıkıntınız var ise yorumu bildir seçeneği ile bize kısa yazı ile bildirebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Ana Panel Farklı IP
Teşekkürler fakat bir yanlışınız var.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 03, 2019 6:46 pm Konudaki konu dışı yorumları sildim.
Bence normal bir talep değil. Olması gereken, öncelikli bir talep olduğunu düşünüyorum. Çünkü önemli bir durum olarak görüyorum.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ana Panel Farklı IP
Spam yapılabileceği için yine bir zamanlayıcı koymamız gerekiyor, yine aynı kapıya çıkıyor.
Bu yüzden tekrar gönderilen kodun süresi kısaltıldı
Bu yüzden tekrar gönderilen kodun süresi kısaltıldı
Linklerini gizle |