Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Rebellion Clan Özür Konusu

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır

Moderatör: Moderatörler


Konu Sahibi
ENESIZM Ozur v6
Mesajlar: 3
Kayıt: Sal Eyl 10, 2019 4:03 pm

Rebellion Clan Özür Konusu

Mesaj gönderen ENESIZM Ozur v6 »

Yasaklanan clan veya kişinin ismi, kullandığı nicki > @ENESIZM (enesizm-u10748/), @noeldayi (noeldayi-u7037/) ve Rebellion Clan
Panelde kayıtlı olan e posta adresi > Bulunmuyor
Forum üzerindeki yasaklanma linki > Silindi. Forumda bulunmuyor. Araştırdım.
Özür mesajı >

Merhabalar, özür mesajını yazmıştım fakat galiba eski usülden devam ediliyor gibi. O yüzden tekrar yazayım.

Bundan 1 sene önce Noeldayi (burak) ile beraber MRPatron isimli clan ile birleşmiştik (alakamız yok 6-7 aydır.). Bu sırada bir video geldi ve @PaZee ile TS3'den birazcık sözlü münakaşa edilmişti. Sonra bu olay taştı ve foruma döküldü. Ardından "İMANSIZ WİSTON HOCA" (bu şahıs ile de 6-7 aydır alakamız bulunmamakta.) olaydan faydalanmak isteyip TS3'e geldi. Geldiğinde yasaklanacağımızı biliyordu. Bu yüzden gelmişti. Tabii ki bunu sonradan anladım ve kendisi itiraf etti. Hem bu hemde CSDurağı forumunda açtığım konuda ki yazışmalarımdan ötürü Ömer bey hali ile beni ve clanımı yasaklamak durumunda kalmıştı. Bu olayları yaşattığım için başta [@Bilinmeyen Etiket] olmak üzere CSDurağı yönetimi ve @PaZee'den özür diliyorum (Kerim ile de yasaklandıktan sonra muhabbet ettik ve olayımızı tatlıya bağladık.). Dersimi aldığımı düşünüyorum ve yasağımızın kalkmasını rica ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ENESIZM Ozur v6
Mesajlar: 3
Kayıt: Sal Eyl 10, 2019 4:03 pm

Rebellion Clan Özür Konusu

Mesaj gönderen ENESIZM Ozur v6 »

Ek: @noeldayi'yı ekleme sebebim toplu yasak yediğimiz içindi. Sonradan yasağı kalktı fakat farklı bir nedenden ötürü tekrardan yasak yedi. Yediği diğer yasakla ilişkim bulunmamaktadır. Bu yüzden o da kendi için farklı konu açtı ve bende clanım ve yöneticiler ile alakalı açtım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShaQueS
Mesajlar: 21
Kayıt: Cum Ağu 31, 2018 3:46 pm

Rebellion Clan Özür Konusu

Mesaj gönderen ShaQueS »

Bayadır foruma göz atıyorum fakat hiçbir konuya yazı yazmıyordum. Rebellion Klanı hakkında pek içindeki kişileri sevdiğim bir klan olmamakla birlikte dolanırken Enesin konusunu gördüm ve yasaklanmadan önce bizim klanda da bulunduğu ve sevdiğim bir kişi olduğu için bir kaç yorum yapmak istedim. Enesi severim ve baya bir süredir beraber hiçbir faaliyette bulunmuyoruz fakat rebellionu ilk açtıklarında birkaç klan alarak kendi klanlarını büyüttüklerini gördüm fakat bu konu hakkında onları uyardım. Genellikle alt klan mevzuları baş belasıdır. Fakat bu uyarılarımı dikkate almamış olacaklar ki bir süre böyle devam ettiler. Enesi severim fakat biraz yanlış kararlar aldığını gördüm ve yasaklanmasını klanı hak etti zamanında ama yasaklanma olayından 6 ay sonra zaten o benimde zerre sevmediğim “YASAKLI” kişilikle ilişkisinin kalmadığını ve bana çok pişman olduğunu falan yazmıştı.Rebellion klanındaki 2. Kurucu hakkında pek düzgün şeyler düşünmüyorum fakat Enes’in umuyorum ki bu hatasından ders çıkardığını düşünüyorum.Enesin ilk açtığı serverdı bu ve yaptığı hatalar vardı. Yasağı kalkarsa umarım bu hatayı bir daha yapmaz ve daha dikkatli davranır. Yasağının kalkmasını istediğim ender kişilerden biridir. Sonuçta yasak kararının arka planını detayını bende bilmiyorum son karar Ömer Bey’e ait iyi günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ENESIZM Ozur v6
Mesajlar: 3
Kayıt: Sal Eyl 10, 2019 4:03 pm

Rebellion Clan Özür Konusu

Mesaj gönderen ENESIZM Ozur v6 »

ShaQueS yazdı: Sal Eyl 10, 2019 9:18 pm Bayadır foruma göz atıyorum fakat hiçbir konuya yazı yazmıyordum. Rebellion Klanı hakkında pek içindeki kişileri sevdiğim bir klan olmamakla birlikte dolanırken Enesin konusunu gördüm ve yasaklanmadan önce bizim klanda da bulunduğu ve sevdiğim bir kişi olduğu için bir kaç yorum yapmak istedim. Enesi severim ve baya bir süredir beraber hiçbir faaliyette bulunmuyoruz fakat rebellionu ilk açtıklarında birkaç klan alarak kendi klanlarını büyüttüklerini gördüm fakat bu konu hakkında onları uyardım. Genellikle alt klan mevzuları baş belasıdır. Fakat bu uyarılarımı dikkate almamış olacaklar ki bir süre böyle devam ettiler. Enesi severim fakat biraz yanlış kararlar aldığını gördüm ve yasaklanmasını klanı hak etti zamanında ama yasaklanma olayından 6 ay sonra zaten o benimde zerre sevmediğim “YASAKLI” kişilikle ilişkisinin kalmadığını ve bana çok pişman olduğunu falan yazmıştı.Rebellion klanındaki 2. Kurucu hakkında pek düzgün şeyler düşünmüyorum fakat Enes’in umuyorum ki bu hatasından ders çıkardığını düşünüyorum.Enesin ilk açtığı serverdı bu ve yaptığı hatalar vardı. Yasağı kalkarsa umarım bu hatayı bir daha yapmaz ve daha dikkatli davranır. Yasağının kalkmasını istediğim ender kişilerden biridir. Sonuçta yasak kararının arka planını detayını bende bilmiyorum son karar Ömer Bey’e ait iyi günler.
İyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. Size saygım halen sonsuz. Eski kurucumsunuz.

Dersimi aldığımı farklı yollardan nasıl kanıtlarım bilmiyorum...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Mesajlar: 5428
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2015 6:12 pm
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Rebellion Clan Özür Konusu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yasağınız kalkmıştır.
Yasaklı clan ve kişileri tekrar sunucunuzda barındırmanız halinde süresiz uzaklaştırılacaksınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli