Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

AYNI CLANDAN 2 TANE SERVER ACİL LÜTFEN

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Kursam123

Mesaj gönderen Kursam123 »

Merhaba , Sizlere önemli bir şeyi paylaşmak istiyorum şimdi ben server açıcam ancak benim açacağım klan isminden bir server var , bir zamanlar yanlarında alt clandık klan arıyorlardı bizim clanı yaptı herif o gündür değişmedi değiş diyorum bana gelmiş diyorki tapusu sendemi googleye yazsam bintane çıkar yani sayın ömer telli ben swyi kapatın demiyorum ancak benim korkum şu sonuçta klanın asıl sahibi benim kalkıpta sırf bir server ismimizi taşıyor diye değişcek halim yok onca tanınmışlıgımız var asıl mesele şimdi açıcam o herif gitcek şikayet edicek sizde swyi kapatıcaksınız eğerki böyle bişey yoksa ben kendi clanımla açmak istiyorum. Yani siz aynı clandaki farklı swlerden birini kapatma gibi durumunuz olmaz değilmi ? şikayet dahil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

2 Server aynı adla bir sunucuda barınabilir. Aralarındaki geçimsizlik vs sıkıntılar csduragi yönetimini sunucuların işleyişini bozmadığı sürece ilgilendirmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

forum kurallarına göre konu açınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli