DR-Jail mod geçişlerinde sıkıntı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
şu konuyu hallettikten sonra silin bu konuyu her konuyu sildiniz , deathrun mapı açınca jail modu aktif oluyor ama panelden jail modunu kapatıyorum yine aynı şey oluyor bunu bilen birisi varmı
En son Yek'-ta tarafından Çrş Oca 11, 2017 8:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu başlığını uygun hale getirdim.
Sebep: Konu başlığını uygun hale getirdim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.123
- Clan İsmi: TheBondGaming
- İletişim:
@AjeNNNN dediğim gibi, panele giriş yap .Ftp(Giriş) e gir addons/amxmodx/configs plugins.ini altına in
altında, ;mapconfigs.amxx olcak ondaki ; işaretini silip mapconfigx.amxx olarak kaydet, ve map degis
son olarak'da, pluginlerin jailde çalışmasını isityorsan .Ftp(Giriş)addons/amxmodx/configs/mapconfigs klasörüne girip plugins.ini 'ye tıklayıp jail jb somels yazıyor altına kaydedebilirsin.
altında, ;mapconfigs.amxx olcak ondaki ; işaretini silip mapconfigx.amxx olarak kaydet, ve map degis
son olarak'da, pluginlerin jailde çalışmasını isityorsan .Ftp(Giriş)addons/amxmodx/configs/mapconfigs klasörüne girip plugins.ini 'ye tıklayıp jail jb somels yazıyor altına kaydedebilirsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şimdi deathrun modu, açınca jailbreak modu çıkmayacaktır. destek olduysam ne mutlu bana 

Linklerini gizle |
@AjeNNNN Serverını fullmod(Jail-DR) olarak mı ayarlamak istiyorsun yoksa tek mod(DR) mu?
Linklerini gizle |
-
full mod aldım kardeşim jail deathrun öbür modlarada geçerim sıkılınca şuan sorun düzeldi deathrun açınca herkesi otomatik ct ye falan atıyor dr fake bot falan geldi halloldu ama ctmenu geliyor
bide herkes ölüm maçındaki gibi silah falan seçebiliyor ama hiçbir mod açık değil 

Linklerini gizle |
-
@bilalkinq kardeşim helal olsun valla sayende %90 sorun çözüldü 

Linklerini gizle |
-
- İletişim: