Her Sey Karsılıklı Yapmayacakdınız
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Oncelıkle Konuyu Sılmemenızı Rıca Edıyorum Dalalenın Arkadasıyım Sonuc Olarak Sucsuz Adamın Serverını Kapadınız
Oncelerı Serverlere Pıng Attı Bugunse Ortalıgı Dagıttı Sonuc Olarak Bır Daha Kımsenın Emegını Yemeyın Hostıng Acmanız Sızı Ozel Bırı Yapmaz Paranızı Verdınız Acdınız Burdada Gordugunuz Gıbı Bır Takıntılı Cıkıp Sızın 10bin tl lik Hostıngınızı Comple Kapatabılır . Teşekkurler (Sılmemenızı RIca Edıyorum)
Oncelerı Serverlere Pıng Attı Bugunse Ortalıgı Dagıttı Sonuc Olarak Bır Daha Kımsenın Emegını Yemeyın Hostıng Acmanız Sızı Ozel Bırı Yapmaz Paranızı Verdınız Acdınız Burdada Gordugunuz Gıbı Bır Takıntılı Cıkıp Sızın 10bin tl lik Hostıngınızı Comple Kapatabılır . Teşekkurler (Sılmemenızı RIca Edıyorum)
Link: | |
Linklerini gizle |
Her Sey Karsılıklı
Konunyz silenecektir elbette. Saldiri yapmak hakli oldigunuzu gostermez. Aksine hakli iseniz bile artik haksiz duruma dustugunuz anlamina gelir. Burada soz konusu Omer telli'nin emegini degil 150 sw sahibinin ve oyuncularinda haklarina gasp edip haklarini ustunuze aliyorsunuz. Bu yolla bir yere varamazsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Serverımızı Kapattılar Ben Oranın Coderıydım Aıle Gıbıydık Gordugun Gıbı Serverı Zaten Kapadılar Onlarda Vurdu
Linklerini gizle |
-
Bazı konularda sana katılıyorum ornegın csduragından server actıgınız da ts yı bıle ordan acmak zorundasınız yatqa bıle vermıyolar ama ya Server sahıplerının sucu ne onların hakkını yıyo su an bu adam kımsenın sw sı haksız yere kapanmaz rahat durmamıs demekkı kapatmıslar bende csduragından server actım begenmedım kapattım adam akıllı takılanı kımse yollamaz varmıs bısey kı yollamıslar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel Saldırısı Yapıyordu Fakat rcon ları hostıng den degıl keylogerla ıstıyerek fln alıyorduk ALEMDAR 2 yıl baska hostınglerde oldu onlar nıye kapatmadı buranın sahıbı 20 tl ıcın kapattı serverlerımızı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.net
- Clan İsmi: OTTOMAN'S
- İletişim:
SA BU SALDIRI YAPANLAR BI TELEFON NUMARASI ADRES VEREBILIRMI BI KONULU VIDEO CEKIM BU KADAR YUREKLERI VARMI SALDIRI YAPAN ARKADASLARIN ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
carsı Sen at telefon numaranı Ben Arkadaslara Ileteyım Onlar Sana Fılmı Yasatsın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.net
- Clan İsmi: OTTOMAN'S
- İletişim:
https://facebook.com/story.php?story_fb ... 61184&fs=5
Konuyu kapatın isterseniz? Dalale denilen kişi kendi ismini öne çıkartmak için bu fırsatları kolluyor, yani boş kişiden birisi değil. Kimsenin bilmediği de; şu zamana kadar olan ping saldırılarının dalale ile bağlantısı olmayışı, ama kendisi CSDurağına saldırdığını ima ediyor. O saldırıyı tek CSDurağı yemiyor, başka sunucular da yiyor. Aynı saldırı türü ama onu kimse üstlenmiyor. Bugün olanında dalale ile bağlantısı yok, gerekli açıklama CSDuragi facebook sayfasında bile yazılmış, ama kendisi sadece CSDurağına saldırdığını ima ediyor, gene aynı mevzu ama farklı sorun.
Konuyu kapatın isterseniz? Dalale denilen kişi kendi ismini öne çıkartmak için bu fırsatları kolluyor, yani boş kişiden birisi değil. Kimsenin bilmediği de; şu zamana kadar olan ping saldırılarının dalale ile bağlantısı olmayışı, ama kendisi CSDurağına saldırdığını ima ediyor. O saldırıyı tek CSDurağı yemiyor, başka sunucular da yiyor. Aynı saldırı türü ama onu kimse üstlenmiyor. Bugün olanında dalale ile bağlantısı yok, gerekli açıklama CSDuragi facebook sayfasında bile yazılmış, ama kendisi sadece CSDurağına saldırdığını ima ediyor, gene aynı mevzu ama farklı sorun.
Linklerini gizle |