Map değişim sırasında çökme!!!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Merhabalar,
Bir sorunum var map değişirken ara sıra server çökebiliyor ve map fy_iceworld'e dönüyor.
Şuan map listesi ve map oylama listesindeki maplar daha önce oynanmış ve hiç bir problemi olmayan maplar ama yinede (-(>BELİRSİZ ARALIKLARLA YAŞANAN<) bu sorundan dolayı map değişim sırasında bazen çökebiliyor server.
cs53.csduragi.com | World War'z Server sahibi ilede muhabettimiz var öyle konuşurken konudan bahsetti ve bende sorunun bendede yaşandığını söyleyince konu açma kararına vardık.
Bu durumun neden olabileceği hakkında bilgisi olan varmı?
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@The Professional
Bir sorunum var map değişirken ara sıra server çökebiliyor ve map fy_iceworld'e dönüyor.
Şuan map listesi ve map oylama listesindeki maplar daha önce oynanmış ve hiç bir problemi olmayan maplar ama yinede (-(>BELİRSİZ ARALIKLARLA YAŞANAN<) bu sorundan dolayı map değişim sırasında bazen çökebiliyor server.
cs53.csduragi.com | World War'z Server sahibi ilede muhabettimiz var öyle konuşurken konudan bahsetti ve bende sorunun bendede yaşandığını söyleyince konu açma kararına vardık.
Bu durumun neden olabileceği hakkında bilgisi olan varmı?
[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@The Professional
En son holigan tarafından Sal Kas 22, 2016 12:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Map değişimi sırasında serverin tüm pluginleri baştan yüklenir. Güncellenecek pluginler için güncelleme durumunu öğrenme ve güncelleme isteği gönderilir. model dosyaları yüklenir. Kısacası servere dair herşey her map başı yükleniyor.
Sorunu Belirsiz aralıklarla yaşıyorum diyorsun. Demekki bir dosya yok gibi bir hata almıyorsun.
Aldığın hata büyük olasılıkla kod işlenirken oluşan bir hata sonucu server devam edemiyor ve patlıyor.
Senden istediğim bu sorun hangi tarih te yada hangi tarih yakınlarında başladı , sorun başlamadan önce bir dosya yüklemesi , plugin yüklemesi server ayarlaması felan yaptınmı ?
Hatayı yaşamaya başlamadan önceki duruma dönüp durumu kontrol et eğer hata ile karşılaşmazsan son güncellemelerinde bir sıkını oluşuyordur.
Sunucunun güncelleme ile gelen bazı sorun yaratan pluginlerini vs deaktif hale getirip durumu kontrol etmeyi dene,
Ve 2-3 günde 1 yapman gereken Server AÇ-KAPA olayını gerçekleştir. Kod döngüsünde oluşturulan dosyaları , ayarlar vs baştan oluşturulsun.
Sorunu Belirsiz aralıklarla yaşıyorum diyorsun. Demekki bir dosya yok gibi bir hata almıyorsun.
Aldığın hata büyük olasılıkla kod işlenirken oluşan bir hata sonucu server devam edemiyor ve patlıyor.
Senden istediğim bu sorun hangi tarih te yada hangi tarih yakınlarında başladı , sorun başlamadan önce bir dosya yüklemesi , plugin yüklemesi server ayarlaması felan yaptınmı ?
Hatayı yaşamaya başlamadan önceki duruma dönüp durumu kontrol et eğer hata ile karşılaşmazsan son güncellemelerinde bir sıkını oluşuyordur.
Sunucunun güncelleme ile gelen bazı sorun yaratan pluginlerini vs deaktif hale getirip durumu kontrol etmeyi dene,
Ve 2-3 günde 1 yapman gereken Server AÇ-KAPA olayını gerçekleştir. Kod döngüsünde oluşturulan dosyaları , ayarlar vs baştan oluşturulsun.
Linklerini gizle |
-
Dediklerin çok mantıklı ilgin için teşekkürler.
önceden yaşamıyordum fakat şu son 3-4 gündür yaşıyorum.
aynı sorun cs53'tede yaşanıyor şimdi ben sizlerle bi kaç düşünce paylaşacağım.
Csduragina son günlerde saldırı geliyor.Panele yeni dosyalar yüklendi vs. vs. bunlarla alâkası olabilir çünkü daha önce yaşamıyordum bu sorunu ve cs53'te de yaşanmıyordu.
Benim server ve cs53'te ZOMBİE MOD ve eklentiler diğer sunuculara göre daha fazla CPU aşımı söz konusu olabilirmi?
Veya csduragina gelen saldırılar nedeni ile;
Map değişimi sırasında serverin tüm pluginleri baştan yüklenir. Güncellenecek pluginler için güncelleme durumunu öğrenme ve güncelleme isteği gönderilir. model dosyaları yüklenir.
Bu dediklerini etkileyen bir problem söz konusu olabilirmi?
önceden yaşamıyordum fakat şu son 3-4 gündür yaşıyorum.
aynı sorun cs53'tede yaşanıyor şimdi ben sizlerle bi kaç düşünce paylaşacağım.
Csduragina son günlerde saldırı geliyor.Panele yeni dosyalar yüklendi vs. vs. bunlarla alâkası olabilir çünkü daha önce yaşamıyordum bu sorunu ve cs53'te de yaşanmıyordu.
Benim server ve cs53'te ZOMBİE MOD ve eklentiler diğer sunuculara göre daha fazla CPU aşımı söz konusu olabilirmi?
Veya csduragina gelen saldırılar nedeni ile;
Map değişimi sırasında serverin tüm pluginleri baştan yüklenir. Güncellenecek pluginler için güncelleme durumunu öğrenme ve güncelleme isteği gönderilir. model dosyaları yüklenir.
Bu dediklerini etkileyen bir problem söz konusu olabilirmi?
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs55
- Clan İsmi: DeStHuR Gaming
bizdede 3 4 gün önce böyle sorun vardı ara ara cökmeler yapıyordu fakat şuan öyle bi skntı mevcut degil plugin düzeltme ekleme bişe yaptıysan sonradan belki ondandır error loglara göz at derim bence
Linklerini gizle |
-
kardeş sen halâ ordamısın yukarıda yazmışım bak
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
@holigan Muhtemelen Fazla CPU kullanımındandır, serverde çok model, eklentiler var, eklentilerinizi gereksiz olanlarını kapatırsanız sorunun geçeceğini düşünüyorum. 

Linklerini gizle |
-
Player modellerini ve zombie class'larını kapadım herşey orjinal haline getirildi.
Daha önce bu problem yoktu elde tutulabilecek bir neden vs. söylensede ona göre hareket etsem kafayı yicem.
[@Bilinmeyen Etiket]
Daha önce bu problem yoktu elde tutulabilecek bir neden vs. söylensede ona göre hareket etsem kafayı yicem.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yaptıgınız ayar degişikliklerin kaydını biz tutmuyoruz, bunun sebebini biz degil siz bilebilirsiniz.
Panele yüklenen dosyalardan vs dolayı böyle birşeyi yaşamazsınız, yaşanacak olsa 210 tane server var hepside aynı anda yaşanır
Eklentilere ve ayarlarınıza göz atın
Panele yüklenen dosyalardan vs dolayı böyle birşeyi yaşamazsınız, yaşanacak olsa 210 tane server var hepside aynı anda yaşanır
Eklentilere ve ayarlarınıza göz atın
Linklerini gizle |
-
Ömer bey eklentilerin hepsine baktım cs36 daydım önceden ondan tek farkı player modelleriydi oda sunucuda BİOHAZARD modda çalışmıyordu bir yolunu bulup player modellerini değiştirdim ve sorun yoktu.
Yapılan son güncellemelerden sonra oldu bu olay yani serveri aldım ayarları yaptım ilk 3-4 gün problem yoktu nerdeyse 5-6 gündür yaşıyorum bu sorunu şuan tüm player modelleri kapalı cevaplarınız bekliyorum.
Yapılan son güncellemelerden sonra oldu bu olay yani serveri aldım ayarları yaptım ilk 3-4 gün problem yoktu nerdeyse 5-6 gündür yaşıyorum bu sorunu şuan tüm player modelleri kapalı cevaplarınız bekliyorum.
Linklerini gizle |