Merhaba serverimi biohazard yapmak istiyorum elinizde /biomenu eklentisi varmı elinizde ve birde bana yardımcı olucak birisi varmı eklentı yukleme konusunda tesekkurler
sw ip : cs113.csduragi.com
ts ip : ts109.csduragi.com
Zombie biohazart
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 90
-
Zombie biohazart
yardım artık ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Link: | |
Linklerini gizle |
Zombie biohazart
@EnesMntm
Konulara gereksiz flood atmayiniz. Form Kurallarina Uyunuyuz..! Biz hepinize elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.
Aksi taktirde hesabınız bloklanabilir..!
Konulara gereksiz flood atmayiniz. Form Kurallarina Uyunuyuz..! Biz hepinize elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.
Aksi taktirde hesabınız bloklanabilir..!
Linklerini gizle |
-
Zombie biohazart
@Blue @caddegarge acil ts adresime gelirmisiniz
Linklerini gizle |