Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İp Düşme Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
'Umut KÜKRER ⚡
Server Ip/DNS: CS60.COM - CS16.NET
Clan İsmi: Destroyer

İp Düşme Hk.

Mesaj gönderen 'Umut KÜKRER ⚡ »

Robot sistemi yerine süresi yaklaşanların kaldırılması daha mantıklı olur en azından millet hangi ip beklediğini bilmez robot doğrulama sistemi çok saçma olmuş bana göre

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

baskanbey38
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.70/97
Clan İsmi: The Avengers

İp Düşme Hk.

Mesaj gönderen baskanbey38 »

'Umut KÜKRER ⚡ yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:07 pm Robot sistemi yerine süresi yaklaşanların kaldırılması daha mantıklı olur en azından millet hangi ip beklediğini bilmez robot doğrulama sistemi çok saçma olmuş bana göre
counter-strike-genel/server-alma-hakkinda-t46055.html
KONUMA BAKSANA KARDŞİM 5 AYDIR İP BEKLİOM

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
'Umut KÜKRER ⚡

İp Düşme Hk.

baskanbey38 yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:09 pm
'Umut KÜKRER ⚡ yazdı: Çrş Eki 28, 2020 9:07 pm Robot sistemi yerine süresi yaklaşanların kaldırılması daha mantıklı olur en azından millet hangi ip beklediğini bilmez robot doğrulama sistemi çok saçma olmuş bana göre
counter-strike-genel/server-alma-hakkinda-t46055.html
KONUMA BAKSANA KARDŞİM 5 AYDIR İP BEKLİOM
Ona bakılırsa bende karantina dönemi başladığından beri bekliyorum .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

İp Düşme Hk.

Mesaj gönderen DarkThrone »

Süresi Yaklaşanlar bölümü kalksa ne olucak ki orada hangi ip nin tahminen ne zaman düşeceği biliniyor. Hergün ip beklemektense belirli günler bekleniyor. Büyük ihtimal bugun 60 cekicektiniz olmadı işte 4 gün sonra 61 cıkıcak onu bekliyim diyip diyip ileri tarihe atıyorsunuz. Tahmin bu sadece yanlış anlamayın.
Ben 80 lerde 90 larda ip ler çektim hilesiz hurdasız. Siz ilk 30 da vs. mi bekliyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
'Umut KÜKRER ⚡

İp Düşme Hk.

DarkThrone yazdı: Çrş Eki 28, 2020 10:47 pm Süresi Yaklaşanlar bölümü kalksa ne olucak ki orada hangi ip nin tahminen ne zaman düşeceği biliniyor. Hergün ip beklemektense belirli günler bekleniyor. Büyük ihtimal bugun 60 cekicektiniz olmadı işte 4 gün sonra 61 cıkıcak onu bekliyim diyip diyip ileri tarihe atıyorsunuz. Tahmin bu sadece yanlış anlamayın.
Ben 80 lerde 90 larda ip ler çektim hilesiz hurdasız. Siz ilk 30 da vs. mi bekliyorsunuz.
Bu sistem gelmeden önce varsan bilirsin herkes günlük f5 çekiyordu 4 - 6 arası kapan alıyordu şimdi millet yöntem falan bulmuş veya ( dolandırma çok oluyordu mesela sosyal medya platformlarında csXx sunucusu için adam satışa koymuş bu yetkililere çok gidiyordu bu yüzden o sistem koyuldu ama biraz saçma oldu şuan hangi ip dusucek öğrenildi sistem az çok biliniyor bence eski sisteme geçilmesi herkes için daha faydalı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

İp Düşme Hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Sistem değişmeyecek

Link: