► Merhaba Csduragi Ailesi; Bizler *YouKnowMyName* Olarak 213.238.173.13 - Cs13.csduragi.com Adresinde Bulunmaktayız. Uzun Süre Devam Etmeyede Niyetliyiz. ♫ Clanımızın ismi ve anlamı : *YouKnowMyName* : adımı biliyorsun. demektir.
Serverimiz hakkında bilgiler : ╔═════════════════════════════╗
║•●۞ Serverimiz GUNGAME moddur.
║•●۞ Serverimizde Anti hile sistemi Bulunmaktadır.
║•●۞ Aktif admin 7/24 bulunmaktadır.
║•●۞ Sunucumuz korumalıdır, buna rağmen hile açmayı başaranlar tespit edilip sunucudan uzaklaştırılır
║•●۞ Her zaman saygı en önce gelmelidir. Küfür cezalandırılır.
║•●۞ Serverimiz genellikle 70'den fazla gg mapında aktifdir. Bize özel maplarda yakında kullanıma açılacaktır.
║•●۞ Adminler daima oyun odaklı takılamaz, oyuncularla ilgilenmek zorundadırlar.
║•●۞ Kimse kimseye haksızlık yapamaz, oyunda herkes eşittir.
║•●۞ Clan oyuncuları ve adminler için teamspeak3 zorunludur.
╚═════════════════════════════╝
Nedir Bu GunGame :
╔═════════════════════════════╗
║•●۞ Öncelikle modumuz DM tabanlıdır. Ölüp anında geri doğma mevcuttur.
║•●۞ Map açıldığında Isınma Turu olarak önce 30 saniye bıçak round oynanır.
║•●۞ Ardından gelen restart ile birlikte Herkesin eline otomatik olarak glock silahı verilir.
║•●۞ Yerden hiçkimse arkadaşının veya düşmanının silahını alamaz.
║•●۞ Glock silahı ile belirli seviyeye gelen kişilerin eline glock düşüp usp silahı otomatik olarak verilir.
║•●۞ Böylelikle envanterdeki alınabilecek tüm silahları sırasıyla oynarsınız.
║•●۞ En son silahlar bittikten sonra, elinize bomba gelir.
║•●۞ Bu levelide geçtikten sonra tekrar glock verir
║•●۞ Map birincisi olarak map biter ve map değişir.
╚═════════════════════════════╝
Şu şekilde eklentiler ile gungame mod kurmuştum sevilmişti ancak tam olarak seveni var diyemeyiz o mod için, yine de başarılar dilerim sizlere girip oynayacağım modlardan bir tanesi..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Taha Demirbaş tarafından Pzr Tem 12, 2020 12:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Gözükmeyen resim güncellendi.
Şu şekilde eklentiler ile gungame mod kurmuştum sevilmişti ancak tam olarak seveni var diyemeyiz o mod için, yine de başarılar dilerim sizlere girip oynayacağım modlardan bir tanesi..
Aşağı yukarı aynı eklentiler zaten. Sadece biraz gelişmisidir bizimki
Teşekkür ederim. Oynamaya mutlaka bekliyorum kardeşim.