Terörist Counter-Terörist yazısını değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 909
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Arkadaşlar u bastıgınızda sayda cıkan terörist ve counter terörist yazılarını değiştirmek istiyorum. ichat kullanıyorum bulamadım nereden degistirebilirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
ichat.cfg içinden satırını bulup düzenleyin.
Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_A "<green>[T]<default>"
// Team Tag for Dead Terrosits (Ahmed!)
CHAT_TEAM_TAG_1_D "<green>[<default>T<green>]<default>"
// Team Tag for Alive Counter-Terrorists
CHAT_TEAM_TAG_2_A "<green>[CT]<default>"
// Team Tag for Dead Counter-Terrorists
CHAT_TEAM_TAG_2_D "<green>[<default>CT<green>]<default>"
// Team Tag for Spectators
CHAT_TEAM_TAG_3 "<green>[SPEC]<default>"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Satırı buldum Counter Terörist yazılarını değiştirdim kaydedim mapı degıstım fakat olmadı bende oradan olmadıgını dusundum. buradan olması gerekıyor dersenız bır de ac kapat yaparım denerimOPC Line yazdı: Cum Nis 03, 2020 2:30 am ichat.cfg içindensatırını bulup düzenleyin.Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_A "<green>[T]<default>" // Team Tag for Dead Terrosits (Ahmed!) CHAT_TEAM_TAG_1_D "<green>[<default>T<green>]<default>" // Team Tag for Alive Counter-Terrorists CHAT_TEAM_TAG_2_A "<green>[CT]<default>" // Team Tag for Dead Counter-Terrorists CHAT_TEAM_TAG_2_D "<green>[<default>CT<green>]<default>" // Team Tag for Spectators CHAT_TEAM_TAG_3 "<green>[SPEC]<default>"
Linklerini gizle |
-
Ben buradandır diye biliyorum.oCezaMelegi yazdı: Cum Nis 03, 2020 12:27 pmÖncelikle cevabın için teşekkürler. Satırı buldum Counter Terörist yazılarını değiştirdim kaydedim mapı degıstım fakat olmadı bende oradan olmadıgını dusundum. buradan olması gerekıyor dersenız bır de ac kapat yaparım denerimOPC Line yazdı: Cum Nis 03, 2020 2:30 am ichat.cfg içindensatırını bulup düzenleyin.Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_A "<green>[T]<default>" // Team Tag for Dead Terrosits (Ahmed!) CHAT_TEAM_TAG_1_D "<green>[<default>T<green>]<default>" // Team Tag for Alive Counter-Terrorists CHAT_TEAM_TAG_2_A "<green>[CT]<default>" // Team Tag for Dead Counter-Terrorists CHAT_TEAM_TAG_2_D "<green>[<default>CT<green>]<default>" // Team Tag for Spectators CHAT_TEAM_TAG_3 "<green>[SPEC]<default>"
Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_D
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yardımın için TeşekkürlerOPC Line yazdı: Cum Nis 03, 2020 1:12 pmBen buradandır diye biliyorum.oCezaMelegi yazdı: Cum Nis 03, 2020 12:27 pmÖncelikle cevabın için teşekkürler. Satırı buldum Counter Terörist yazılarını değiştirdim kaydedim mapı degıstım fakat olmadı bende oradan olmadıgını dusundum. buradan olması gerekıyor dersenız bır de ac kapat yaparım denerimOPC Line yazdı: Cum Nis 03, 2020 2:30 am ichat.cfg içindensatırını bulup düzenleyin.Kod: Tümünü seç
ichat.cfg içerisinde ctrl + f yapıp bu kodu aratın aşağılara doğru aynı sizin düzenlediğiniz yerler tekrar var orayı da düzenleyim.Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_D
Linklerini gizle |
-
Rica ederim düzeldi mi ?oCezaMelegi yazdı: Cum Nis 03, 2020 1:34 pmYardımın için TeşekkürlerOPC Line yazdı: Cum Nis 03, 2020 1:12 pmBen buradandır diye biliyorum.oCezaMelegi yazdı: Cum Nis 03, 2020 12:27 pm
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Satırı buldum Counter Terörist yazılarını değiştirdim kaydedim mapı degıstım fakat olmadı bende oradan olmadıgını dusundum. buradan olması gerekıyor dersenız bır de ac kapat yaparım denerimichat.cfg içerisinde ctrl + f yapıp bu kodu aratın aşağılara doğru aynı sizin düzenlediğiniz yerler tekrar var orayı da düzenleyim.Kod: Tümünü seç
CHAT_TEAM_TAG_1_D
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Maalesef Counter Terörist yazısının uzunca istemediğim için sadece t ve ct ye donuşturucektım ama yazıları ne kadar değiştirsemde aynı kalıyor. Peki amx kodu gönderirken yani saya .map vs yazdıgımızda isim önündeki klan tagı gidiyor bunu hangi satırdan halledebilrim bilgin var mı ?
Linklerini gizle |
-
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html
Bu konuda yazıyor csd'nin chat eklentisini kullanıyorsanız tabi.
Say_team'den yazarken çıkan CT, T ve Spec Tagını değiştirebilirsiniz.
Örnek jail sunucular için amx_cvar csd_terrortag "(MAHKUM) " yaptığınızda oyun içinde bu şekilde gözükecektir.
Aynı şekilde amx_cvar csd_cttag "(CT) " ile CT tagını ve amx_cvar csd_spectag "(SPEC) " ile CT tagını da değiştirebilirsiniz.
amxx.cfg nin en alt satırına ekleyin. Bide say'den komut girerken tag gitmesi için bir çözüm yok şuan.
Bu konuda yazıyor csd'nin chat eklentisini kullanıyorsanız tabi.
Say_team'den yazarken çıkan CT, T ve Spec Tagını değiştirebilirsiniz.
Örnek jail sunucular için amx_cvar csd_terrortag "(MAHKUM) " yaptığınızda oyun içinde bu şekilde gözükecektir.
Aynı şekilde amx_cvar csd_cttag "(CT) " ile CT tagını ve amx_cvar csd_spectag "(SPEC) " ile CT tagını da değiştirebilirsiniz.
amxx.cfg nin en alt satırına ekleyin. Bide say'den komut girerken tag gitmesi için bir çözüm yok şuan.
Linklerini gizle |