bu lisans nasıl alcaz teamspeak sayfasında bedava gozukuyo ama almayı yapmadım bi arkadas anlata bilirmi @-NexuS sen bilirsin
Ts3 Non-Profit License nasıl alınır ?
Moderatör: Moderatörler
-
ADOW
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
License:Non-Profit License
bu lisans nasıl alcaz teamspeak sayfasında bedava gozukuyo ama almayı yapmadım bi arkadas anlata bilirmi @-NexuS sen bilirsin
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
wooblefurkan
- Server Ip/DNS: CS40.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Dreacy
- İletişim:
Sunucunuza script yükleyerek lisanssız 3.9.1 sürmünü kurarsanız 32 kişilik Non-Profit License olur zaten.ADOW yazdı: Sal Şub 11, 2020 8:03 pm License:Non-Profit License
bu lisans nasıl alcaz teamspeak sayfasında bedava gozukuyo ama almayı yapmadım bi arkadas anlata bilirmi @-NexuS sen bilirsin![]()
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Non-License oluyor o non profit değilwooblefurkan yazdı: Sal Şub 11, 2020 9:08 pmSunucunuza script yükleyerek lisanssız 3.9.1 sürmünü kurarsanız 32 kişilik Non-Profit License olur zaten.ADOW yazdı: Sal Şub 11, 2020 8:03 pm License:Non-Profit License
bu lisans nasıl alcaz teamspeak sayfasında bedava gozukuyo ama almayı yapmadım bi arkadas anlata bilirmi @-NexuS sen bilirsin![]()
| Linklerini gizle |
-
-NexuS
3.9.1 sürümü default lisansı kaldırdı. Şuanda en düşük olarak 3.10.0 bu sürümde default lisans var. Fakat onda da 3.1.10 sürümleri giremiyor.wooblefurkan yazdı: Sal Şub 11, 2020 9:08 pmSunucunuza script yükleyerek lisanssız 3.9.1 sürmünü kurarsanız 32 kişilik Non-Profit License olur zaten.ADOW yazdı: Sal Şub 11, 2020 8:03 pm License:Non-Profit License
| Linklerini gizle |
-
-NexuS
Aşağıda bırakacağım linkte gerekli alanları doldurarak başvuru yapabilirsin.ADOW yazdı: Sal Şub 11, 2020 8:03 pm License:Non-Profit License
https://teamspeak.com/en/sponsorship/
| Linklerini gizle |