Kill Asist Admin Bug Fix+Admin anlık güncelleme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: 213.238.173.1
- Clan İsmi: SEBEKE PRO
- İletişim:
Selam arkadaşlar kill asist eklentisinde ki isimlerin değişmesini hallettiler fakat adminlik bug ını bir türlü çözemediler eklenti açıldığında kayıtlı olan adminlikler kaybolup bugda kalıyor bu sebepten panelden gereksiz yere map değişmek gerekiyordu.
Yazdığım eklentiyle her el başında admin bilgileri servera geri yükleniyor yeni bir admin yazıldığında map değişmesini beklemenize gerek kalmadan el başında adminliği aktif oluyor.
Kill asist eklentisiyle sorunsuz çalışması için bendeki kill-asist sma dosyasınıda ek olarak yüklüyorum umarım işinize yarar iyi oyunlar dilerim.
Yazdığım eklentiyle her el başında admin bilgileri servera geri yükleniyor yeni bir admin yazıldığında map değişmesini beklemenize gerek kalmadan el başında adminliği aktif oluyor.
Kill asist eklentisiyle sorunsuz çalışması için bendeki kill-asist sma dosyasınıda ek olarak yüklüyorum umarım işinize yarar iyi oyunlar dilerim.
En son Euander tarafından Cmt Kas 28, 2015 2:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: İncredible
- İletişim:
2 ayrı plugin yerine admin pluginin içindekileri kill asiste yükleyemiyormusun
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Eklenebilir tabiki sıkıntı olmaz ama kill asist eklentisinin yeni versiyonları çıkarsa güncellemek isteyenler bu şekilde daha rahat edecektir diye düşündüm.
Yada kill asist dışında adminliklerin anında yazılmasını isteyen arkadaşlar sadece benim yazdığım eklentiyi kurarak rahatlayabilirler.
Yada kill asist dışında adminliklerin anında yazılmasını isteyen arkadaşlar sadece benim yazdığım eklentiyi kurarak rahatlayabilirler.
Linklerini gizle |
-
İsimler birleşik yazıyor bunu isimlerin arasında + şeklinde değiştirebilme ihtimalin var mı veya bir önerin?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Dostum kill asistin internette birsürü versiyonu var ben kendime göre en iyisi bu dedim bunda o iki isim arasında + işareti çıkıyor fakat nick değişmiyor bazılarında nick bile değişiyor.
Linklerini gizle |
-
Ben zaten senin bir hatan var demedim. O şekilde arıyordum adminlik için yaptığın eklenti için teşkkür ederim. O + fonksiyonu için belki bir çözümün vardır diye yazdım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: İncredible
- İletişim:
Boucher sorununu tam olarak anlatırmısın
Linklerini gizle |
-
Bu kill asist eklentilerinde isimlerin arasında boşluk oluyor. Bunun yerine isimlerin arasında + çıkmasını arıyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Al dostum istediğin gibi "+" işareti çıkıyor asistlerde taba basıncada nickler karışmıyorBoucher yazdı:Bu kill asist eklentilerinde isimlerin arasında boşluk oluyor. Bunun yerine isimlerin arasında + çıkmasını arıyorum.

Linklerini gizle |
-
Ben kurduğumda çıkmıyor? İsimler sağ yukarda birleşik yazıyor.
Linklerini gizle |