Server alcak arkadaşların dıkkatıne
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 25
Server alırken bızım oyt fırmasındakı sunucumuzun oldugunu soyledıgımız halde 2 tarafın ortak ts sı oldugu halde yazışmalar konusmalar ortada gordugunuz gıbı ve oyundan sadece "SERVER IP SI DEGIL" Ts3 ip si yazıldıgı ıcın tsde başka ts oldugu ıcın kapatılıyor sunucum kapatılıyooor.... çok zevksiz ve gereksiz bir nedenden suan cs6.csduragi.net ipim kapanıyor ve csduragı wp hattını sınırden engelledım.. ben sorarak gırıyorum sunuculara karısmıyoruz dıyor ts3 lere karışıyor arkadaş ortak kullanıyorum buna kımse karışamaz kendı adamlarını cektıgımı zannetmesı benı tilt ediyor onu anlamıyorum kendı clan oyuncuma yazdırıyorum ve loglara erişmemem icin bunu kanıtlıcagım icin sunucuma el koyup hesabımın sıfresını degıstırdıler sırf o gunku loglara bakmamak ıcın hesabımın sıfresını degıstırdıler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Gawiscanse tarafından Sal Ara 10, 2019 1:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Biz bu konuyu tartışmaya açık bırakmıyoruz. Hizmet sözleşmesi belli. Kurallar belli. Durum belli.
Sunucunuz kapatılıyorsa kapatılacak. İstediğiniz yerden hizmet alabilirsiniz fakat hizmet sözleşmesi dışına çıkamazsınız.
Sunucunuz kapatılıyorsa kapatılacak. İstediğiniz yerden hizmet alabilirsiniz fakat hizmet sözleşmesi dışına çıkamazsınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 25
Sözleşme dışına cıkılan konu nerde taha onu anlamıyorum ? ortak ts mı kullanıyoruz dıye adam cekme nerde ? kendı adamlarımın loglarına bakıcaktım panele erısım yok ? nıye yok erısemıyorum o zamankı tarıh loglarına kontrol edıp kendı clan oyuncumu cekıyor adma kendı tsme bumu ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Kalsın bu konu burada, arkadaş bana mail atmış konuyu şimdi gördüm
Kendisi sunucuyu almadan önce uyarılmış, kalkmış burada şimdi ne konuşuyor.
Nasıl insanlarla uğraştığımızı görün
Kendisi sunucuyu almadan önce uyarılmış, kalkmış burada şimdi ne konuşuyor.
Nasıl insanlarla uğraştığımızı görün
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Misafirlik kısa sürmüş üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
Hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun

Linklerini gizle |