Merhabalar,
Öncelikle bu konuyu lütfen düşünüp, okuyup öyle karar veriniz.
1-2 yıl öncesine kadar dm ve bk serverlere yönlendirme hizmeti verilmiyordu. Artık veriliyor.
Fakat insanlar server alıp en kötü ihtimalle dm yapıp 15,16 kişi oluyordu. Ama verilen yön dm ve bk sw lere gerçekten aşırı etki ederek hem pro hemde tüm yönsüz dm ve bk sw lerini azalttı değil tamamen bitirdi. En ön iplerde açılan dm server 20 kişiyi açıkçası helal olsun diyorum. Şimdiki yönlendirmeli sunucular dışında dm ve bk sunucularına yön verme hizmeti kesilmesi. Örnek olarak yılların sunucusu farzet ki 10 kişi olmuyor. Yahu nedense bu sunucu bk lere verilen yön hizmeti olmadan önce 23,24 kişi oluyorken neden sönüyor? Neredeyse dm ve bk sw açılmaz oldu. Lütfen talepi düşünüp oy veriniz.
DM - BK yönlendirme hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Alakası yok nedeni şu pro server ime yön aldım oyuncu akişi az bu tabi cs 1.6 bittiğinden dolayı da veyahut dm server im o kadar dolu iken şuan oyuncu akişi çok az yön olmayan bazı server ler artık bizden daha iyi. Katılmıyorum yani
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
İnsanları yanlış bilgilendirecek taleplerde ve konularda bulunmayın.
Dediğiniz olay yön sistemine tamamiyle ters
Dediğiniz olay yön sistemine tamamiyle ters
Link: | |
Linklerini gizle |