otomatik +left ve +forward
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 11
merhabalar arkadaşlar,ben afk kalanlar için +left ve +forward ayarlarını otomatik istiyorumda,örnek vereyim mesela ben afk kalınca cs yi arka plana alınca otomatik olarak seçeneği +left ve +forward almak istiyorum. Ama sadece ve sadece cs yi arka plana aldıktan sonra yapılabilsin bu olay,eğer cs ye geri göndüğün'de geri eski ayarlar aktif edilsin. bu seçeneği niye istedim diye sorarsanız hem gametrackerden ban yemeyiz hemde gametrackerdeki online kasma'da uygun olur diye düşündüm. eğer böyle eklenti varsa atabilirmisiniz veya yoksa yapabilirmisiniz ?. şimdiden teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
böyle birşey yapılamaz. ancak komut ile afk modundan kurtulabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yapılabilir diye düşünüyorum bence,hayku yazdı: Sal Tem 23, 2019 12:27 am böyle birşey yapılamaz. ancak komut ile afk modundan kurtulabilirsiniz.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
eklenti yapılabilir. fakat oyunu arka plana aldığınızda komut işlenmez.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cs alemi gelişti,çoğu insan bilir yani bence yapılabilir diye düşünüyorum.hayku yazdı: Sal Tem 23, 2019 12:34 am eklenti yapılabilir. fakat oyunu arka plana aldığınızda komut işlenmez.
Linklerini gizle |
Cs alemi gelişti, ama hala GTde hak yiyerek sıra kasmaya çalışıyorsunuz. Sonra vay efendim GT bizi neden banladı, GT neden haksızlık yapıyor.
Linklerini gizle |