Sorunum Var Yardım Almaya Çalışıyorum Burda ŞİKAYET CS 1.6 SORUN YERİ VARSA KONU AÇARIZ
Serverim pro Olmasına Rahmen Ölüp Doguyor Yardım Almaya ÇALIŞIYORUM Konuyu Neden Kapanıyorsun
Alkışlıyoruım Sizi Böyle Devam
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
Hocam Pro Server Yönlendirmeli Server Ve Çalışıyorum Ben Olmadan Bakanda Yok Şimdi Yapamazsam Mecbur Bugun Akşam Yapmak Zorunda Kalırım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Serveri aç kapa yapınız düzelecektir.berk30 yazdı: Cmt Haz 29, 2019 1:48 am Sorunum Var Yardım Almaya Çalışıyorum Burda ŞİKAYET CS 1.6 SORUN YERİ VARSA KONU AÇARIZ
Serverim pro Olmasına Rahmen Ölüp Doguyor Yardım Almaya ÇALIŞIYORUM Konuyu Neden Kapanıyorsun
Linklerini gizle |
Bunca zamandır forumdasınız, hala forum kurallarına uymadan konu açıyorsunuz. Burada bu kadar üye var, her biri sizin gibi kafasına uyruk takılır ise buranın bir düzeni olmaz, çöp forum olur. Konuyu silinenlere taşıyorum, bir sonraki konunuz düzgün olsun. Aksi taktirde forumdan uzaklaştırılacaksınız.
Linklerini gizle |