Serverliste ipmiz Oyunda
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Serverliste ipmiz Oyunda
Serverliste ipmiz Oyunda bulmaya caglsıyoz map ismini yaziyoz baska swler cıkıyo bızmkı cıkmıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Serverliste ipmiz Oyunda
anlamadım açıkcası.ADOW yazdı: Çrş Haz 26, 2019 11:02 pm Serverliste ipmiz Oyunda bulmaya caglsıyoz map ismini yaziyoz baska swler cıkıyo bızmkı cıkmıyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Serverliste ipmiz Oyunda
csduragının cssinde serverk listesinde kendi ipmizi bulamıyozİmam-POWER yazdı: Çrş Haz 26, 2019 11:04 pmanlamadım açıkcası.ADOW yazdı: Çrş Haz 26, 2019 11:02 pm Serverliste ipmiz Oyunda bulmaya caglsıyoz map ismini yaziyoz baska swler cıkıyo bızmkı cıkmıyor
Linklerini gizle |
Serverliste ipmiz Oyunda
Aramaya çalıştığınız zaman serveriniz kaç kişiydi ? Belirli kişiyi geçince serverlistten kalkması lazım diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Serverliste ipmiz Oyunda
5 lısı felande aldımdan beli 10 zor goruyoz ip sw listede gormuyoz bı sıktımı var dosyalardaTaha Demirbaş yazdı: Çrş Haz 26, 2019 11:11 pm Aramaya çalıştığınız zaman serveriniz kaç kişiydi ? Belirli kişiyi geçince serverlistten kalkması lazım diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
- Clan İsmi: Selected-Gaming
- İletişim:
Serverliste ipmiz Oyunda
@Taha Demirbaş Aynı sorun arkadaşın serverındede var bunun yzünden server dolmuyor o kadar uğraştık falan ama yok tık yok admın olmayan sadece 1 2 kişi max 3 '' CS64 İp geri olsa tamam diyeceğim çok fazla geride değil.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Serverliste ipmiz Oyunda
son 1 bucuk haftadır bizdede gözükmüyor .s
normalde en üstteki ilk 5 - 6 sırada gözüküyordu Nolduysa gözükmemeye başladı .s
normalde en üstteki ilk 5 - 6 sırada gözüküyordu Nolduysa gözükmemeye başladı .s
Linklerini gizle |