Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forum Banım

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ADOW--*

Forum Banım

Mesaj gönderen ADOW--* »

Forum hesabım ban yedi ve sebebi ozel mesaj kufur denıyo ne gunu nede ayı soleniyor ve bunu bana kac kere ozelden kufur etiler ben bildirdim ama takmadılar benimki aile hakeret etiler hemde ben orda sadece birene kufur etim diye yasaklanıyorum bu hakmı forumda adam imzasına bile kufur koyaraken orda ben bi kere kufur etim diyemi bunlar ozaman onlar niye ban yemedi ayrıcalıklarımı var @Yek'-ta @Taha Demirbaş sebini daha ayrıntılı ve ayını solersenız sevinirim bi kufur etim diye sınırsız yasaklancak halim yok facebook yazmam ragmen dunden beri bi cevap yok ondan konu acıyorum. @Bilinmeyen Etiket

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Forum Banım

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu bölümün yeri öncelik olarak burası mı?
2. Banını biz atmadık. Özel mesaj üzerinden küfür ettiğinde karşı taraf bunu sistem üzerinden bildirdi ise bunu sadece Ömer TELLİ görür. Bu sebep ile hangi yazıdan yasaklandın, ne kadar yasaklandın bilemeyiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ADOW--*

Forum Banım

Mesaj gönderen ADOW--* »

@Yek'-ta özür dilerim ama en azından ömer telli bi gun solese siz ona bildirmisizniz belki bi gun soler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Aslan Alex
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.100
Clan İsmi: CSD

Forum Banım

Mesaj gönderen Aslan Alex »

imzamda nerde küfür var @Yek'-ta ? söylermisin varsa özür dileyip imzami kaldircam özür dilemek benim haksiz olduğum anlamina gelmez özür dilemek erdemliktir ve arkadaş bana küfür ettiği halde özürünü bile dilemedi küfür etmesenin sebebide konuda boş yapiyorsun dememdi .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Forum Banım

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Aslan Alex yazdı: Sal Haz 18, 2019 10:51 pm imzamda nerde küfür var Yek'-ta ? söylermisin varsa özür dileyip imzami kaldircam özür dilemek benim haksiz olduğum anlamina gelmez özür dilemek erdemliktir ve arkadaş bana küfür ettiği halde özürünü bile dilemedi küfür etmesenin sebebide konuda boş yapiyorsun dememdi .
Sen ne diyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Forum Banım

Mesaj gönderen Meczup »

Yek'-ta yazdı: Sal Haz 18, 2019 10:59 pm
Aslan Alex yazdı: Sal Haz 18, 2019 10:51 pm imzamda nerde küfür var Yek'-ta ? söylermisin varsa özür dileyip imzami kaldircam özür dilemek benim haksiz olduğum anlamina gelmez özür dilemek erdemliktir ve arkadaş bana küfür ettiği halde özürünü bile dilemedi küfür etmesenin sebebide konuda boş yapiyorsun dememdi .
Sen ne diyorsun?
Adow sanırım Aslan Alex'e imzasında küfür var diyerek çıkıştı, o da seni etiketleyerek imzamda küfür var mı kontrol eder misiniz demek istedi sanırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Aslan Alex
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Forum Banım

Sen ne diyorsun?
konu benle alakali zaten arkadaş bana küfür etti özelden arkadaşin mesajini bildiren benim ve imzamda küfür olduğunu söylüyor size onu sordum nerde küfür var acaba ?
En son Aslan Alex tarafından Sal Haz 18, 2019 11:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Aslan Alex
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Forum Banım

Meczup yazdı: Sal Haz 18, 2019 11:00 pm
Sen ne diyorsun?
Adow sanırım Aslan Alex'e imzasında küfür var diyerek çıkıştı, o da seni etiketleyerek imzamda küfür var mı kontrol eder misiniz demek istedi sanırım.
evet onu sordum teşekkür ederim . :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Forum Banım

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Değiştirmiş olabilirsin, oda zamanında özelden küfür etmek yerine bildir butonunu kullanabilirdi.
Konu silinenlere taşınmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli