Cs46hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 668
Cs46hk.
Merhaba Csduragi yetkilileri serverimze tekrar ping saldırısı olmaya başladı ve bu saldırırları çoğu klan dile getirdi bizim serverimize oncedende vuruyorlardı şimdi yine pingler yükseliyor bişiler oluyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Cs46hk.
Saldırı oldugu vakit konsola net_graph 3 yazarak video kaydı alın ve konu açıp gönderin.ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:26 pm Merhaba Csduragi yetkilileri serverimze tekrar ping saldırısı olmaya başladı ve bu saldırırları çoğu klan dile getirdi bizim serverimize oncedende vuruyorlardı şimdi yine pingler yükseliyor bişiler oluyor
Saldırı yapıldıgı günün saati ve tarihinide eklemeyi unutmayın!
Gerçekten saldırı yapılıyorsa ancak böyle yardım edebilirler.
Linklerini gizle |
-
Cs46hk.
valla dostum benimde haberim yoktu bi yetkili arkadaş geldi abi dedi ping saldırısı var bi bak ben girdigimde server 5 kişiydi laglar donmalar vardı ct gecemiyodun servere giriş bazılarında olmuyorduShooTeR yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:28 pmSaldırı oldugu vakit konsola net_graph 3 yazarak video kaydı alın ve konu açıp gönderin.ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:26 pm Merhaba Csduragi yetkilileri serverimze tekrar ping saldırısı olmaya başladı ve bu saldırırları çoğu klan dile getirdi bizim serverimize oncedende vuruyorlardı şimdi yine pingler yükseliyor bişiler oluyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Cs46hk.
counter-strike-genel/serverdeki-lag-don ... 35257.html aynı konu açılmış sanırım genel bir saldırı mevcut.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Cs46hk.
Bence saldiri atanlar hakkinda suc duyurusunda yasal isletim baslatilmasi lazim ozaman ortada bir tane kalmaz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Cs46hk.
Herkesde ping yoksa bu buyuk ihtimal cfg saldırısıdır birşey yapabileceklerini sanmam...ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:29 pmvalla dostum benimde haberim yoktu bi yetkili arkadaş geldi abi dedi ping saldırısı var bi bak ben girdigimde server 5 kişiydi laglar donmalar vardı ct gecemiyodun servere giriş bazılarında olmuyorduShooTeR yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:28 pmSaldırı oldugu vakit konsola net_graph 3 yazarak video kaydı alın ve konu açıp gönderin.ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:26 pm Merhaba Csduragi yetkilileri serverimze tekrar ping saldırısı olmaya başladı ve bu saldırırları çoğu klan dile getirdi bizim serverimize oncedende vuruyorlardı şimdi yine pingler yükseliyor bişiler oluyor
Siz yinede dediğimi uygulayın.
Linklerini gizle |
-
Cs46hk.
aynen yoksa bunlar devam edicek çoluk çocuk işte yapanlar saldırıları
Linklerini gizle |
-
Cs46hk.
yok cogunda vardı 500 600 1000 belli olmuyoduShooTeR yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:31 pmHerkesde ping yoksa bu buyuk ihtimal cfg saldırısıdır birşey yapabileceklerini sanmam...ByPassage yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:29 pmvalla dostum benimde haberim yoktu bi yetkili arkadaş geldi abi dedi ping saldırısı var bi bak ben girdigimde server 5 kişiydi laglar donmalar vardı ct gecemiyodun servere giriş bazılarında olmuyorduShooTeR yazdı: Pzt Nis 01, 2019 10:28 pm
Saldırı oldugu vakit konsola net_graph 3 yazarak video kaydı alın ve konu açıp gönderin.
Siz yinede dediğimi uygulayın.
Linklerini gizle |
-
Cs46hk.
Tek konuya dönelim..
counter-strike-genel/serverdeki-lag-don ... 35257.html
counter-strike-genel/serverdeki-lag-don ... 35257.html
Linklerini gizle |