Cs38 kiralığa düştü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
- Server Ip/DNS: 213.238.173.38
- Clan İsmi: Like A Boss
Cs38 kiralığa düştü
Merhaba ömer bey uzun zamandır 1.6 girmediğim icin Serveri yakın arkadaşıma emanet etmiştim dün akşam bana serverin ürünler bölümünden gittiği söylenildi bugünde kiralığa düştü sadece tek sebebi serverde adminlik yapan 12-15 yaşında ki veletin forumda küfür etmesi mi ? Yoksa başka sebebi var mı eğer gerçekten bu yüzdense mağdur duruma düşmüyor muyuz sizcede başka sebep varsa bilmek ve savunma yapmak isterim kaç aydır bende cs38 gitmesi biraz üzüyor düzeltmeye çalışmak isterim konuyu yanlış yere açtıysam affola
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Cs38 kiralığa düştü
Küfür eden kişinin panele girişi varmıydı? Ona göre işlem yapılır, yoksa verilir ürününüz. Ama altında başka birşey varsa bilemeyiz.
Linklerini gizle |
-
Cs38 kiralığa düştü
Forumda küfür edildiyse forum hesabı banlanır. Serverle ilgisi olmaz. Ama forumda küfür edenin panele erişimi varsa iş değişir. Yeterli para varmıydı panelde
En son SAR HOŞ OLALIM 义 tarafından Prş Şub 07, 2019 12:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs38 kiralığa düştü
Hayır paneli felan yoktu 13-14 yaşında kendini bilmez şımarık veletin biri işte ya dediğim gibi banada söylenen tek bu başka haklı bir sebepten dolayı olmuş olsaydı bu tutup yüzsüzlük yapıp konu açmazdım eyvallah der geçerdim.Tabi yine haklı bir sebep var ise yine eyvallah
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: 123
- Clan İsmi: Via ' Prime
- İletişim:
Cs38 kiralığa düştü
Bildiğim Kadarıyla 1 hafta önce kirasini ödemişler , Barbaros öyle demiştiSAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Prş Şub 07, 2019 12:41 pm Forumda küfür edildiyse forum hesabı banlanır. Serverle ilgisi olmaz. Yeterli para yatırılmamış olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Cs38 kiralığa düştü
yasaklandılarmı üzücü bir durum
bende o durumu yaşadım o durumu ama söz yetkililerde yapacak bir şey yok.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs38 kiralığa düştü
Konuyu düzgün okur Musun güzel kardeşim ?EnesReiS` yazdı: Prş Şub 07, 2019 12:45 pm yasaklandılarmı üzücü bir durum![]()
Linklerini gizle |
-
Cs38 kiralığa düştü
biliyorumda o ip ulyos,noeldayı ve barbaros'undu oyüzden diyorum.
@yeganera
@yeganera
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs38 kiralığa düştü
Okuduğunu anlamama sorunun var galiba güzel kardeşim burada ben o kişilerden mi bahsetmişim ? NE ALAKA YANİ NE ALAKA GERÇEKTEN ANLAMIYORUM SENİ LÜTFEN YAZMA konuyu kirletme.EnesReiS` yazdı: Prş Şub 07, 2019 12:48 pm biliyorumda o ip ulyos,noeldayı ve barbaros'undu oyüzden diyorum.
@yeganera
Linklerini gizle |
-
Cs38 kiralığa düştü
bune ağır sözler biz adam akıllı söylüyoruz niye üstüne alınıyorsun kardeşim ? ben sadece cs38 onlarada ait diyordum.yeganera yazdı: Prş Şub 07, 2019 12:51 pmOkuduğunu anlamama sorunun var galiba güzel kardeşim burada ben o kişilerden mi bahsetmişim ? NE ALAKA YANİ NE ALAKA GERÇEKTEN ANLAMIYORUM SENİ LÜTFEN YAZMA konuyu kirletme.EnesReiS` yazdı: Prş Şub 07, 2019 12:48 pm biliyorumda o ip ulyos,noeldayı ve barbaros'undu oyüzden diyorum.
@yeganera
Linklerini gizle |