Ts3.CSD Açılacakmı?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 270
-
Ts3.CSD Açılacakmı?
En son açılmaz denmişti sanırım. Yeni Panelle belki açılabilir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
-
Ts3.CSD Açılacakmı?
Taha bu clanadı.csduragi.com diye bi öneri vardı o olacak mı?Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:12 pm Açılmayacak. Şuanda öyle bir düşünce yok diye biliyorum
Linklerini gizle |
Ts3.CSD Açılacakmı?
Faydasız bir işlem. blacklist felan faydası olmayacak.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:13 pmTaha bu clanadı.csduragi.com diye bi öneri vardı o olacak mı?Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:12 pm Açılmayacak. Şuanda öyle bir düşünce yok diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
Ts3.CSD Açılacakmı?
Klanlar için kullanışlı olur. Ömer beye bildirirmisim acaba o nasıl bakicak duruma.Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:14 pmFaydasız bir işlem. blacklist felan faydası olmayacak.Dragan Ratkoviç yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:13 pmTaha bu clanadı.csduragi.com diye bi öneri vardı o olacak mı?Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 21, 2019 6:12 pm Açılmayacak. Şuanda öyle bir düşünce yok diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
Ts3.CSD Açılacakmı?
Bence TS3.CSD Açılsın (stres atıyorum)
3.5.1 Activation License almak [@Bilinmeyen Etiket] 'ye Sıkıntı Çıkarmaz. Zaten Dolacağı İçin Verebilirler.
3.5.1 Activation License almak [@Bilinmeyen Etiket] 'ye Sıkıntı Çıkarmaz. Zaten Dolacağı İçin Verebilirler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Ts3.CSD Açılacakmı?
Kimse kusura bakmasin Ts3Csd acilinca yetkili arkadaşlar ne kadar ellerinden geleni yapsada şaşirmiş insanlar geliyor cocuk cocuk biri Allah'a biri dine biri imana biri kurana bazilarida milli vs manevi degerlere oysa Reelde bunlari soylleyecek dili olmayanlar yapiyor bunlari. Bana kalirsa açilmamasindan yanayim, ek olarak açilirsa Kontrol edilecek şekilde parayla oda açabilir Csd Hemde bir gelir daha kazanir.
Ha şunuda belirtiyim cocuk cocuk kelimesini kullandim yukarda onun bunun cocuk veya buyuk olmasi beni alakadar etmez sadece insanligi alakadar eder.
Büyukse bile bu hareketleri yapiyorsa zaten yaşinin adami degildir demektir.
Ha şunuda belirtiyim cocuk cocuk kelimesini kullandim yukarda onun bunun cocuk veya buyuk olmasi beni alakadar etmez sadece insanligi alakadar eder.
Büyukse bile bu hareketleri yapiyorsa zaten yaşinin adami degildir demektir.
Linklerini gizle |