Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Özel Mapmenu İsteği

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
balcanci_sins
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Özel Mapmenu İsteği

Mesaj gönderen balcanci_sins »

Arkadaşlar bildiğiniz üzere konsola amx_mapmenu yazınca mapcycle'ye yazdığımız harita isimlerini gösteriyor yetkisi bulunanlar bu menüden harita açabiliyor
@Yek'-ta nın paylaşmış olduğu uzabanmenu var burada yetkili kişi olsun veya olmasın şifreyi bilen kişi banmenüsünü açıp istediğini banlayabiliyor

Uzaban linki : eklentiler-pluginler/uzaban-menu-t16264.html

aynısını şu şekilde yapsak

Kod: Tümünü seç

/mapdegis
yazan kişiye şifre sorsa tıpkı uzabandaki gibi kişi şifreyi doğru yazarsa mapcycle değilde configs altındaki
ozelmap.ini veya ozelmap.txt dosyası hangisi oluyorsa bilmiyorum böyle bir dosya içine yazdığımız map isimlerini menüde sıralasa kişi tıklayınca o map açılsa?

aynı zamanda yine configs altında
maplog.ini adında bir dosya olsa ve işlemleri kaydetse içeriği şöyle olsa

islem tarihi : 17.12.2018 18.45 // Değiştiren : Alican // Aktif Oyuncu Sayısı: 22/32 // 
Oynanan Harita: de_dust2_long // Acilan Harita : de_dust2
Kısaltılmışta olabilir

T: 17.12.2018 18.45 | Kisi :Alican | Durum:22/32 |  Varolan:de_dust2_long | Acilan:de_dust2

Bu eklentinin her modda işe yarayacağını düşünüyorum server sahibi harita değiştirme yetkisini users.inide kalabalıklık sağlamadan bu eklenti sayesinde vermiş olur 1 yetki için mecbur panellerimiz doluyor aynı zamanda açılacak olan haritalar server sahibinin belirlemiş olduğu haritalar olacağından sorun çıkmaz istenilen haritalara geçilmiş olur kişinin işlemlerinide logdan gördüğü için kötüye kullanan kişiyi tespit edebilir.Sistem yalnızca işlem sağlandığında log yazacağı için çok yorulacağını sanmıyorum.

Yapabilen arkadaş olursa şimdiden teşekkür ederim bana göre bu eklenti sadece eklenti istek kısmında kalmayıp
cs 1.6 eklentiler kısmında direkt paylaşılabilir indirme rekoru alacak eklenti olur :) fikiri sıfırdan yaratmadım ama uzaban eklentisini görünce ondan türetilebilecek çok şey olduğunu düşündüm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala