@Yek'-ta nın paylaşmış olduğu uzabanmenu var burada yetkili kişi olsun veya olmasın şifreyi bilen kişi banmenüsünü açıp istediğini banlayabiliyor
Uzaban linki : eklentiler-pluginler/uzaban-menu-t16264.html
aynısını şu şekilde yapsak
Kod: Tümünü seç
/mapdegis
ozelmap.ini veya ozelmap.txt dosyası hangisi oluyorsa bilmiyorum böyle bir dosya içine yazdığımız map isimlerini menüde sıralasa kişi tıklayınca o map açılsa?
aynı zamanda yine configs altında
maplog.ini adında bir dosya olsa ve işlemleri kaydetse içeriği şöyle olsa
islem tarihi : 17.12.2018 18.45 // Değiştiren : Alican // Aktif Oyuncu Sayısı: 22/32 //
Oynanan Harita: de_dust2_long // Acilan Harita : de_dust2
T: 17.12.2018 18.45 | Kisi :Alican | Durum:22/32 | Varolan:de_dust2_long | Acilan:de_dust2
Bu eklentinin her modda işe yarayacağını düşünüyorum server sahibi harita değiştirme yetkisini users.inide kalabalıklık sağlamadan bu eklenti sayesinde vermiş olur 1 yetki için mecbur panellerimiz doluyor aynı zamanda açılacak olan haritalar server sahibinin belirlemiş olduğu haritalar olacağından sorun çıkmaz istenilen haritalara geçilmiş olur kişinin işlemlerinide logdan gördüğü için kötüye kullanan kişiyi tespit edebilir.Sistem yalnızca işlem sağlandığında log yazacağı için çok yorulacağını sanmıyorum.
Yapabilen arkadaş olursa şimdiden teşekkür ederim bana göre bu eklenti sadece eklenti istek kısmında kalmayıp
cs 1.6 eklentiler kısmında direkt paylaşılabilir indirme rekoru alacak eklenti olur