Teamspeak5 Hk
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
Teamspeak5 Hk
Merhaba arkadaşlar Teamspeak5 hakkında firmalara gönderilen foto budur, sizce iyimi ? Bana göre Beter Çoğu Teamspeak üyesi Bırakıcak gibi duruyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Teamspeak5 Hk
Olmadı discord geçilir
Çok fazla seçenek var
Önerim facebook grubu aç kapalı yap klanındakileri oraya topla birşey oldumu yazarsın
Çok fazla seçenek var
Önerim facebook grubu aç kapalı yap klanındakileri oraya topla birşey oldumu yazarsın
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Teamspeak5 Hk
DC temasını baz alacaklarina kendine ozel bi tema hazirlasalarmis 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Teamspeak5 Hk
Teamspeak bırakilsa bile güncellemelerle iyilestirmek icin ellerinden geleni yaparlar.
Gene kullanici çeker.
Gene kullanici çeker.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teamspeak5 Hk
Şunuda belirtmek isterim, bu tasarımı teamspeak kullanıcıları çizip gönderiyor, teamspeak aralarında beğendiği çizimleri firmalara gönderiyor, bunu çizimin neresi beğenildi ben hala boş boş fotoya bakıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Teamspeak5 Hk
Sadelik ve premium görüntü. Discord çakması işte.darklaynex, yazdı: Prş Kas 22, 2018 3:16 pm Şunuda belirtmek isterim, bu tasarımı teamspeak kullanıcıları çizip gönderiyor, teamspeak aralarında beğendiği çizimleri firmalara gönderiyor, bunu çizimin neresi beğenildi ben hala boş boş fotoya bakıyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teamspeak5 Hk
aynen dediğin gibi çoğu firma teamspeak yetkililerine bu şekilde dönüş yapmış, inşallah kabul edilmez yani ne diyimGozyasi` yazdı: Prş Kas 22, 2018 3:19 pmSadelik ve premium görüntü. Discord çakması işte.darklaynex, yazdı: Prş Kas 22, 2018 3:16 pm Şunuda belirtmek isterim, bu tasarımı teamspeak kullanıcıları çizip gönderiyor, teamspeak aralarında beğendiği çizimleri firmalara gönderiyor, bunu çizimin neresi beğenildi ben hala boş boş fotoya bakıyorum.

Linklerini gizle |
Teamspeak5 Hk
Yeni panelin tasarımını çalmışlar, yada bu tasarımı Ömer TELLİ gönderdi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Teamspeak5 Hk
Yek'-ta yazdı: Prş Kas 22, 2018 3:23 pm Yeni panelin tasarımını çalmışlar, yada bu tasarımı Ömer TELLİ gönderdi.

Linklerini gizle |