Kutuplar Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Kutuplar Hakkında
Merhabalar forum kullanıcıları,
Yakın bir zamanda kutuplara gitmeyi planlıyorum araştırıyorum nasıl gidiliyor diye giden veya bilgisi olan varmı? Ne kadar tahmini bütçe lazım? Güvenli bir ulaşım varmı? Bu soruların cevabini alirsam sevinirim.
Min. bütçem : 70.000 Euro
Yakın bir zamanda kutuplara gitmeyi planlıyorum araştırıyorum nasıl gidiliyor diye giden veya bilgisi olan varmı? Ne kadar tahmini bütçe lazım? Güvenli bir ulaşım varmı? Bu soruların cevabini alirsam sevinirim.
Min. bütçem : 70.000 Euro
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kutuplar Hakkında
Gemi veya Uçak ile 3 veya 5 bin Euro ile gidebilme imkanın var o kadar uçmanı tavsiye etmem. Kamp yapabilirsin veya turlar var onları araştırabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
-
Konu Sahibi
Kutuplar Hakkında
Uçak biletleri için vize gerekiyormu veya gemi için gerekiyorsa hangi ülkenin? Bilgin varmı?alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:07 am Gemi veya Uçak ile 3 veya 5 bin Euro ile gidebilme imkanın var o kadar uçmanı tavsiye etmem. Kamp yapabilirsin veya turlar var onları araştırabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Kutuplar Hakkında
Kutuplar dünya mirası, ülkeye bağlı değil. Tur yapan firmalar var uçak biletleri hakkında bir bilgim yok. Gemi için her limanı olan ülkeden gidebilirsin.TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 4:00 pmUçak biletleri için vize gerekiyormu veya gemi için gerekiyorsa hangi ülkenin? Bilgin varmı?alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:07 am Gemi veya Uçak ile 3 veya 5 bin Euro ile gidebilme imkanın var o kadar uçmanı tavsiye etmem. Kamp yapabilirsin veya turlar var onları araştırabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kutuplar Hakkında
İnternette biraz araştırdım Türkiye üzerinden bir gemi veya Uçak seferi yok. Sanırım olan ülkelere uçak ile gidip ordan kutuplara gidicez hayırlısıalpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 4:37 pmKutuplar dünya mirası, ülkeye bağlı değil. Tur yapan firmalar var uçak biletleri hakkında bir bilgim yok. Gemi için her limanı olan ülkeden gidebilirsin.TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 4:00 pmUçak biletleri için vize gerekiyormu veya gemi için gerekiyorsa hangi ülkenin? Bilgin varmı?alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 11:07 am Gemi veya Uçak ile 3 veya 5 bin Euro ile gidebilme imkanın var o kadar uçmanı tavsiye etmem. Kamp yapabilirsin veya turlar var onları araştırabilirsin.

Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-